Dolar 32,4929
Euro 34,9499
Altın 2.435,29
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BU FİLM KAÇMAZ!

Samsunspor Kulübü, Brad Pitt’in ünlü filmi Fury’in afişine golcüsü Tanque’nin fotoğrafını koyarak, ‘Pazar günü film önerisi’ olarak sundu

BU FİLM KAÇMAZ!
REKLAM ALANI
19 Mart 2023 19:38 | Son Güncellenme: 19 Mart 2023 19:39

Samsunspor Kulübü resmi twitter hesabında yer alan videolu bir paylaşım, taraftarlar tarafından beğeniyle karşılandı. Paylaşımda, 2014 yılının ses getiren savaş aksiyon filmi Fury’in afişine golcü Douglas Tonque’nin fotoğrafı konularak, “Yılport Samsunspor sunar. Pazar günü filmi önerisi” mesajı yazıldı.

5 KİŞİLİK TANK BİRLİĞİ
David Ayer’in yönettiği Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña ve Jon Bernthal gibi yıldızların yer aldığı film, 1945 yılının hisan ayında İkinci Dünya Savaşı’nın son aylarında geçiyor. Çavuş Wardaddy (Brad Pitt), bir Sherman tankını yönetmektedir ve düşman hattı ardında ölümcül bir görev üstlenen 5 kişilik bir ekibi vardır. Çok az sayıda ve yeterince silahı olmayan Wardaddy ve adamları, Nazi Almanya’sının kalbini vurmak için kahramanlıkları içerisinde tehlikeye atılmaktadır.

TANK GİBİ GOLCÜ TANQUE
Filmdeki Bradt Pitt’in oynadığı tank çavuşunun fotoğrafının yerine Douglas Tonque’nin fotoğrafı konularak, “Tank gibi golcü” mesajının verilmesi takipçiler ve taraftarlar arasında büyük beğeniyle karşılandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.