Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

‘PAZAR’ kargaşası!

Samsun’da İlkadım Belediyesi, ilçe merkezindeki pazar yerlerinde çizgi çalışmalarını başlatarak pazar alanlarını düzenledi.
Çalışmalarda pazar esnafına ait tezgahların sınırları yeniden belirlendi

‘PAZAR’ kargaşası!
REKLAM ALANI
14 Şubat 2021 20:51

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde mahallelerde kurulan semt pazarı yerlerinde sınır ihlallerini önlemek ve vatandaşın daha rahat alışveriş yapabilmesini sağlamak amacı ile tezgah sınır çizgileri yenileniyor. Çizgi çizme makinesi ile yapılan çalışmada tezgahların daha düzenli bir şekilde açılmasını sağlayarak karışık görüntüye son verilmesi hedefleniyor.

DAHA NİZAMLI PAZAR YERLERİ
İlkadım Belediye Zabıta Müdürlüğü koordinesinde, Makine İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında pazar esnafına ait tezgahların daha nizamlı olması sağlanırken, yer karmaşıklığının da önüne geçilmesi ve vatandaşların pazar alanları içerisinde hareket kabiliyetlerinin daha da arttırılmasının amaçlandığı bildirildi.

DEMİRTAŞ’TAN ESNAFA TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlk olarak pilot bölge olarak seçtiğimiz santral pazarımızdan başladığımız bu uygulamayı hava şartlarının elveriş durumuna göre ilçemizdeki tüm semt pazarlarında devam ettireceğiz. Bu çalışmamızla pazar esnafının olası yer kargaşasının da önüne geçmiş olacağız. Esnafımızdan ricamız bizlere yardımcı olmaları ve çizilen sarı çizgiyi aşmamalarıdır. Bu hususa dikkat eden esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor, henüz harekete geçmeyen esnafımız varsa da onların da zabıta ekiplerimize yardımcı olmasını bekliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.