Dolar 43,4252
Euro 51,9990
Altın 7.721,28
BİST 13.808,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Yağmurlu
İstanbul
15°C
Yağmurlu
Cum 12°C
Cts 9°C
Paz 7°C
Pts 7°C

SAMSUN’UN DEV MARKALARI SAMSİAD ÇATISINDA!

Samsun’da yönetim kurulunda değişikliğe giden SAMSİAD, şehrin dev sanayi marka temsilcilerini bir araya getirdi

SAMSUN’UN DEV MARKALARI  SAMSİAD  ÇATISINDA!
29 Ocak 2026 17:12 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2026 17:19

Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği(SAMSİAD) Başkanı Süleyman Ferşat Eldemir, mevcut başkanlık dönemi içerisinde yönetim kurulunda değişikliğe giderek kadrosunu yeniledi. Olağanüstü Genel Kurul’da belirlenen yeni yönetim, Samsun sanayisinin dev markalarını bir araya getirdi.

SAMSİAD

YÖNETİM KURULUNDA YENİLEME
Yelken Kulüp’te gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul toplantısında Başkan Süleyman Ferşat Eldemir, mevcut görev süresi devam ederken yönetim kurulu listesinde kapsamlı bir yenilemeye gitti. Üyelerin onayıyla göreve gelen yeni yönetim kurulu, Samsun iş dünyasının lokomotif şirketlerinden oluştu.

SAMSİAD

SAMSİAD Başkanı Süleyman Ferşat Eldemir

HEDEFLER BÜYÜDÜ, KADRO GÜÇLENDİ
Genel Kurul’da konuşan SAMSİAD Başkanı Süleyman Ferşat Eldemir, bu değişimin stratejik bir hamle olduğunu vurguladı. Eldemir, “Mevcut dönemimizde Samsun için belirlediğimiz hedeflere daha hızlı ulaşmak adına yönetim kadromuzda bir kan değişimine ihtiyaç duyduk. Sektörlerinde lider, vizyoner ve dinamik arkadaşlarımızla yönetimimizi güçlendirdik. Bu yeni sinerji ile sanayicimizin finansmana erişimi ve markalaşma süreçlerinde çok daha aktif rol alacağız” dedi.

SAMSİAD

Sistem Global Danışmanlık Stratejik İş Ortaklığı Direktörü Serra Yılmaz

SERRA YILMAZ’DAN YOL HARİTASI
Yönetim değişikliğinin hemen ardından SAMSİAD’ın yeni vizyonunu yansıtan ilk çalışma gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Üyesi Buğra Çolak’ın ev sahipliğinde, Sistem Global Danışmanlık Stratejik İş Ortaklığı Direktörü Serra Yılmaz tarafından üyelere yönelik kapsamlı bir sunum yapıldı. Serra Yılmaz, sanayicilerin en büyük gündemi olan “Finansmana Erişim Fırsatları” ve “Turquality Belgesi” süreçlerini detaylandırdı. Yılmaz, sunumunda devlet destekleri ve uluslararası pazarlara açılma stratejilerini aktarırken, toplantı sonrasında firmalarla birebir görüşmeler yapılarak şirkete özel reçeteler sunuldu.

SAMSİAD

İŞTE YENİLENEN GÜÇLÜ KADRO

Başkan Süleyman Ferşat Eldemir liderliğindeki yenilenen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

* Başkan Süleyman Ferşat Eldemir
* Ayşemine Saka Bayraktar – Tunalar Otomotiv
* Barış Güven – Simpa Ticaret
* Buğra Çolak – Sistem Global
* Emre Altuncu – FKK
* Emre Tüfekçi – Resman Cam
* Faruk Karpuz – Sampa
* Günhan Ulusoy – Ulusoy Un
* Halil Yalgın – Yalgın Hukuk
* Hande Yirmibeşoğlu – Borsan
* Mehmet Akif Koçak – Koçak Mobilite
* Mehmet Saraçoğlu – Özbeyoğlu Kuruyemiş
* Muharrem Yılmaz – Ezgililer Koleji
* Seda Baydoğan Kaya – Seka Mekanik
* Sinan Alaçamlı – Alaçamlı Hukuk Bürosu
* Turgut Meral – Aybet Beton

ETİKETLER: , ,