Dolar 44,4200
Euro 51,2209
Altın 6.418,21
BİST 12.698,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Yağmurlu
İstanbul
10°C
Yağmurlu
Pts 11°C
Sal 16°C
Çar 14°C
Per 15°C

MİNİK ELLERLE BÜYÜK UMUT!

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi Çocuk Meclisi iş birliğinde, 21-26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında 135 adet fidan toprakla buluştu

MİNİK ELLERLE BÜYÜK UMUT!
29 Mart 2026 16:22

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından, 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilçedeki 11 okulun katılımıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Kalkancı Mahallesi Hazine Sokak’ta gerçekleştirilen etkinlikte, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ve öğrenciler, 135 fidanı toprakla buluşturdu.

UMUT

‘GELECEĞE NEFES’
İlkadım’da yeşil alanların arttırılmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Doğaya katkıda bulunmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmak amacıyla fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik. Orman Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz fidan dikimi etkinliğinde, geleceğimizin teminatı yavrularımızla bir araya geldik.

UMUT

135 BİN FİDAN
Çocuklarımızla birlikte, 135 fidanı toprakla buluşturduk. Bu anlamlı etkinliği birlikte hayata geçirdiğimiz İlkadım Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanımız Serra Akagündüz ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu ve benzeri etkinliklerin küçük yaşlardaki bireylerle yapılması geleceğe önemli bir miras bırakabileceğimizin en güzel göstergesidir. Doğayı korumak, yeşile sahip çıkmak hepimizin asli görevidir. Bu noktada İlkadım Belediyesi olarak, yeşil alanların artırılmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Ne kadar fazla yeşil alanı geleceğe taşıyabilirsek, gelecek yıllarda o kadar rahat nefes alabiliriz. Bu nedenle, yalnızca İlkadım’da değil, şehrimizde, ülkemizde hatta dünyada yeşil alanların artırılması için hep birlikte çaba göstermeliyiz” dedi.

UMUT UMUT UMUT