Dolar 45,4345
Euro 53,3278
Altın 6.861,79
BİST 14.722,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 20°C

REMZİ ÇAYIR, SAMSUN’A GELİYOR

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Samsun İl Başkanlığı kongresi için 19 Mayıs’ta Samsun’da olacak.

REMZİ ÇAYIR, SAMSUN’A GELİYOR
14 Mayıs 2026 16:08

Partinin Karadeniz Bölge Başkanı Gökhan Cıgalı Samsun İl Başkanlığı kongresinin kurtuluş şehri Samsun’da ve 19 Mayıs’ta yapılmasının çok anlamlı olduğunu söyleyerek; “Her geçen gün büyüyen ve gelişen partimiz Samsun kongresini 19 Mayıs saat 12.30’ta Yağız Sosyal Tesisleri’nde yapacak. Burada Samsun il başkanımızda belli olacak. Heyecanlıyız. Samsun Karadeniz’in gözbebeği ve kalbi olan bir şehir. Genel başkanımızın 19 Mayıs’ta Samsun’da olması şehrimize ne kadar önem verdiğinin açık bir göstergesidir.” diye konuştu.

REMZİ ÇAYIR

Milli Yol Partisi’nin yapılacak ilk genel ve yerel seçimlerde kendisine önemli hedefler koyduğunu dile getiren Cıgalı;”Genel başkanımızın önderliğinde ilk seçimde çok büyük bir başarı elde edeceğiz. Ardından yerel seçimlere start vereceğiz. Toplumun özlemlerini, beklentilerini ve sorunlarını bilen bir partiyiz. Halkımızla el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.