Dolar 38,8422
Euro 43,6634
Altın 4.047,86
BİST 9.540,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 26°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Demet Akalın’ın Pınar Gültekin paylaşımı tepki çekti

Demet Akalın, Twitter hesabı üzerinden “O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile? Beton dökmek ne ya” mesajını paylaştı. Takipçileri, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

Demet Akalın’ın Pınar Gültekin paylaşımı tepki çekti
21 Temmuz 2020 19:34

27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in sevgilisi tarafından vahşice katledilmesinin yankıları sürerken sosyal medyadan da kadın cinayetlerine isyan eden sesler yükseliyor. Pınar Gültekin’in evli olduğu öğrenilen sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıkmıştı. Tepki yağan vahşet ile ilgili sanat camiasından birçok isim paylaşımda bulundu. Bu ünlülerden biri de Demet Akalın idi. Demet Akalın’ın Twitter sayfasına “O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile? Beton dökmek ne ya” notunu düştü. Takipçileri Demet Akalın’a tepki gösterdi. Demet Akalın sonrasında attığı ‘tweet’ler ile sözlerine açıklık getirdi.

Demet Akalının Pınar Gültekin paylaşımı tepki çekti

 

Akalın, kendisine yazılan “Sana göre sorun uzun, iri olması ve beton dökülmesi mi? Sence daha kolay yolları mı tercih etmeliydi canavar?” yorumunun ardından açıklama yaptı: İfadesinde ‘kıskançlık krizine girdim’ diyor! Ulan hangi kriz hangi delilik betonu aklına getirir! Ona istinaden yazıyorum!

 

 

27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in sevgilisi tarafından vahşice katledilmesinin yankıları sürerken sosyal medyadan da kadın cinayetlerine isyan eden sesler yükseliyor. Pınar Gültekin’in evli olduğu öğrenilen sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.