Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Bafra için “Değişim, dönüşüm, yeni bir ruh”

AK Parti Bafra Belediyesi aday adayı Recep Ayfer esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Bafra için “Değişim, dönüşüm, yeni bir ruh”
REKLAM ALANI
16 Kasım 2018 21:17

AK Parti Bafra Belediyesi aday adayı Recep Ayfer, Meclis üyeliği sürecinde Bafra’yı çok iyi bildiğini belirterek görev verilmesi halinde, bu görevi layıkıyla yerine getireceğini söyledi.

AK Parti Bafra Belediye Başkanlığı İçin Aday adaylığın açıklamasının ardından, ziyaretlerine devam eden Recep Ayfer Bafra emekliler derneğini ve belediye binası civarındaki esnafları ziyaret etti.
Esnafın ve çay ocaklarındaki kişilerin sevgiyle karşılayıp kucakladıkları A. Adayi Ayfer bu muhabbetten ve ilgiden gurur duyduğunu ifade etti.

Yaptığı değerlendirmede Bafralıların her seçimde AK Parti’yi iktidara taşıdığını kaydederek “Bende sizler gibi AK Parti için bir nefer olarak çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim” dedi.

HALKIN BÜYÜK BEKLENTİLERİ VAR

Bafra ’nın sorun ve sıkıntılarını bilen ve bu çerçevede çalışma içerisinde olacaklarının altını çizen Ayfer, “31 Mart 2019 tarihinde Türkiye bir yerel seçim süreci yaşayacak. Yapılacak olan bu mahalli seçimler inşallah Türkiye ve Bafra’mıza hayırlı olur. Yapılacak olan seçim Bafra için çok önemli bir seçim. Halkın büyük beklentileri var. Değişim, dönüşüm, yeni bir ruh, yeni bir anlayış bunların artık hâkim olması gerekiyor. Bu nedenle Bafra’nın AK Partinin yeniden kalesi olması gerekiyor. İnşallah bu seçimde de Bafra AK Parti’ye büyük bir destek vererek, önümüzdeki dönem yapılacak olan yatırımlara da destek olmuş olacak. İnşallah Bafra’ya yapılması gerekenler, başlanmış olan projelerin tamamlanması için gayret içerisinde olacağız. Bafra’nın problemlerini sokakta kime sorarsanız biliyor. Bu noktada bizler tüm kesimleri kucaklayacağız ve Baframızı İnşallah bölgenin yıldızı haline getirmek, bir marka şehir değeri katmak için gayret göstereceğiz. Ziyaretlerimizi bu noktada gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Bafralılardan adaylığı sürecinde destek isteyen Recep Ayfer, parti olarak halka hizmetin bir bayrak yarışı olarak gördüklerini, Bafra’nın taze kana, yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu bu güne kadar görevlerini başarıyla yapan arkadaşlardan, teşkilatımız uygun görürse, bayrağı devralabileceklerini söyledi.

REKLAM ALANI