Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Bafra’da Bıçaklı Saldırı

Samsun’un Bafra ilçesinde bir kişi bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Bafra’da Bıçaklı Saldırı
REKLAM ALANI
28 Kasım 2018 18:21 | Son Güncellenme: 28 Kasım 2018 18:25

Samsun’un Bafra ilçesinde 1 kişi bıçakla yaralandı. Alınan bilgiye göre, Beşyol Pazar yerinde namaz kılmak için Yunus Emre Camisinde abdest alan  Mehmet D., aynı evde kaldığı arkadaşı Ayhan A. tarafından belinde bıçaklandı.

EV ARKADAŞINI CAMİDE BIÇAKLADI

Abdest alırken iki ev arkadaşı arasında kavga çıktı, kavga daha sonra sözlü tartışmaya dönüştü. Tartışmaya başlayan iki ev arkadaşı daha sonra kavga ettiler. Daha sonra Mehmet D. namaz kılmak için gittiği camide, kavga ettiği ev arkadaşı Ayhan A. tarafından bıçaklandı.

BIÇAKLADIKTAN SONRA KAÇTI

Ayhan A., aynı evi paylaştığı arkadaşını belinden bıçaklayarak yaraladı, bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Ayhan A., Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri tarafından yakalanması için çalışma başlattı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Bıçaklandığını anlayan yaralı Mehmet D., çevre esnaf tarafından sakinleştirildi. daha sonra olay yerine gelen ambulans tarafından yaralı Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

REKLAM ALANI