Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Bafra’da Özel Günde Öğretmenler Yemekte Buluştu

Samsun’un Bafra İlçesinde faaliyet gösteren Aday Eğitim Kurumları 24 Kasım Öğretmenler Gününde yemek düzenledi.

Bafra’da Özel Günde Öğretmenler Yemekte Buluştu
REKLAM ALANI
24 Kasım 2018 22:57 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2018 22:59

Bafra’da faaliyet gösteren Aday Lisesi, Mavi Aday Anadolu Lisesi ve Doğru Cevap Kursları 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel Çelik Park Alışveriş Merkezinde bir lokantada yemek düzenledi. Yemekte, okullarda görev yapan tüm öğretmenler katılırken, okul yönetiminden, Aday Okulları kurucu üyeleri Yüksel Kaygısız, Kadir Şahin, Şinasi Ahmet Hacıoğlu, Mehmet avcı, Aday Lisesi Müdürü Murat Baş, Mavi Aday Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Canik eşlik etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü için Aday Okullarının ve Doğru Cevap Kurslarının düzenlediği yemekte, Mavi Aday Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kadir Canik Öğretmenler Gününe dair konuşma yaptı. Kadir Canik öğretmenliğin değerinden ve öneminden bahsederek şu ifadeleri kullandı. “Öğretmenlik mesleği her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi, bir öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adaya bilmelidir. Öğretmenlerimizi bu uğurda unutulmaz yapan şey ise öğrencilerinin yüreğine, duygularına ulaşabilmesi, dokunabilmesidir. Öğretmenlik mesleği sadece bu anlamda da kalmıyor. Topluma hitap eden, toplumun geleceğini yönlendirebilen, gelecek yıllarda bireylerin, toplumun, ülkenin hatta dünyanın düzenini oluşturabilen ve yöne verebilen bir meslektir. Bu yüzden bizim mesleğimiz hem çok zor hem de en değerli meslektir. Bu duygu ve düşüncelerle burada olan öğretmenlerimizin ve ülkemizdeki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, yaşamları boyunca sağlık, huzur ve mutluluk dilerim.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Mavi Aday Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kadir Canik’in konuşmasının ardından Aday Okulları Kurucu Üyeleri Yüksel Kaygısız, Kadir Şahin, Şinasi Ahmet Hacıoğlu, Mehmet avcı tarafından öğretmenlere hediyeler takdim edildi.

Program, daha sonra pasta kesimi sonrası sona erdi.

Haber/Onurcan Sadıkoğlu

 

 

REKLAM ALANI