Dolar 32,3662
Euro 34,7279
Altın 2.400,66
BİST 10.170,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Başkan Şahin Bafra’yı Uçurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Sivil Toplum Kuruluşları ile Bafra’da düzenlenen yemekte bir araya geldi

Başkan Şahin Bafra’yı Uçurdu
REKLAM ALANI
12 Kasım 2018 21:05 | Son Güncellenme: 12 Kasım 2018 21:17

Yerel seçimler öncesi çeşitli toplantılar düzenleyen Başkan Şahin bu kez de Bafra da Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

BAŞKAN ŞAHİN’E BÜYÜK DESTEK 

Bafra’da, sivil toplum kuruluşları ile yemekte bir araya gelen Başkan Şahin, sivil toplum kuruluşları tarafından büyük destek gördü. Salonda yaklaşık 300 kişi var iken, salonda bulunan herkes tarafından alkışlarla ve “Başkan Şahin” sloganları ile büyük ilgi gördü.

“BUGÜN BURADA TARİHİ GÜN VAR”

Programın açılış konuşmasını Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Metin Genççakır yaptı. Genççakır ” Bugün burada tarihi gün var. Bafra için tarihi bir gündür bugün. Ben fazla detaya girmeyeceğim. Yaptığı zaman, geldiği zaman, Büyükşehir’i aldığı zaman göreceksiniz. Bu yüzden Zihni Şahin başta Bafra olmak üzere Samsun için veli nimettir. Burada hepimize görev düşüyor. Bafra, Samsun ve diğer ilçelerdeki dostlarımızla birlikte hep beraber üstesinden gelip Zihni Şahin’i tekrar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız.” Dedi.

Metin Genççakır’ın konuşmasının ardından söz hakkı alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Büyükşehir belediye başkanlığına getirildiğinden itibaren yaptıkları projelerden ve tekrar seçildikten sonra yapacakları projelerden bahsederek şu ifadeleri kullandı. “Göreve geldiğimiz günden beri, gece gündüz demeden bugüne kadar hizmet vermeye gayret ettik. Toplumla beraber her kesimin görüşlerini alarak, bütün esnaf kesimlerinin, devlet kurumlarının dertlerini, kendileri ile konuşarak, ortak akılla yolumuza devam etmeye gayret ettik. Tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda da aynı şekilde her zaman halkın, vatandaşın derdini dinlemeye devam edeceğim. Onların sorunlarını çözdükçe daha da güçlü olacağız. Onlar kazandıkça Samsun’umuz, ülkemiz kazanacak.” Dedi.

 “BAFRA’YI YENİDEN İNŞAA ETTİK”

Başkan Şahin Bafra’ya yaptığı yatırımlardan ve yapacakları yatırımlardan da bahsederek sözlerine şu şekilde devam etti. “Şunu bütün Bafralı kardeşlerim iyi bilsin ki, Bafra’da olduğum süreç içerisinde Bafra’nın durumu benden önce nasıldı ve şimdi ne halde. Çok açık bir şekilde ifade ediyorum ki Bafra’nın doğalgazla birlikte bütün yollarımızı tekrardan, tarlada sürülen çiftler gibi yeniden inşa ettik. Şu an da Bafra Belediyesi sınırlarında olan yollar, kaldırımlar hepsi bizim dönemimizde yapıldı. Ve Bafra’nın problemi olan, ihtiyacı olan bütün hizmetleri getirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik.” Dedi.

“KENDİMİ BİLDİM BİLELİ TOPLUMA HİZMET EDİYORUM”

“Ben çok açık bir şekilde ifade edebilirim ki, kendimi bildim bileli, topluma kendini vakfetmiş ve her zaman vatandaşımız, halkımız için fedakârlık yapmış bir kardeşinizim. Ve bugüne kadar da yaptığım ve bulunduğum görevlere isteyerek gelmedim. Yıllarca yapmış olduğumuz fedakârlıkların, topluma vermiş olduğumuz sinerjiden dolayı bütün görevler bana kendisi geldi. Bafra Belediye Başkanlığında nasıl ki bana anketle görev verilmişse aynı şekilde Büyükşehirde de yapılan araştırmalar, incelemeler sonucunda görev bana verildi.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmasını bitirdikten sonra salonda büyük bir alkış koparken, “Başkan Şahin” “Büyük Başkan Zihni Şahin” şeklinde tezahürat ve sloganlar atıldı.

Program yemek yendikten sonra sona erdi.

Haber/Onurcan Sadıkoğlu

REKLAM ALANI