Dolar 32,5490
Euro 34,8241
Altın 2.439,12
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Böylesi görülmedi: Gündüz vakti önce çatıda seviştiler daha sonra yaptıkları ‘pes’ dedirtti

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi.

Böylesi görülmedi: Gündüz vakti önce çatıda seviştiler daha sonra yaptıkları ‘pes’ dedirtti
REKLAM ALANI
13 Ocak 2019 16:00

Başkentin ünlü caddelerinden birinde bulunan bir binanın çatı katına çıkan çift, gündüz vakti cinsel ilişkiye girdi. Çift cinsel ilişkinin ardından ise, diğer binalarda kendilerine bakan insanlara el salladı.

Böylesi görülmedi: Gündüz vakti önce çatıda seviştiler daha sonra yaptıkları 'pes' dedirtti

Arjantin, gündüz vaktinde bir binanın çatısında cinsel ilişkiye giren çifti konuşuyor. Olay önceki gün Arjantin’in başkenti Buenos Aires’in popüler bölgelerinden Monserrat’ta yaşandı. Bu bölgede bulunan bir binanın çatısına çıkan bir kadın ile bir erkek burada sevişmeye başladı.

OFİS ÇALIŞANLARI O ANLARI KAYDETTİ

Bölgede birçok plaza, kamu kuruluşuna ait bina ve gökdelenin olmasına rağmen kimseden gizlenmeyen çift bir süre cinsel ilişkiye girdi. Çatı katının üzerindeki tek katlı bir platformun üzerine çıkan çiftin altından bu sırada iki kişi geçti. Çatı katından sokağı izleyen bu iki kişi çifti fark etmezken çok sayıda Arjantinli memur ve ofis çalışanı yaşananları videoya kaydetti.

2

KENDİLERİNİ İZLEYENLERE EL SALLADILAR

Çatıda cinsel ilişkiye giren çiftin daha sonra yaptığı hareket ise herkesi şaşkına çevirdi. Çift, kameraların olduğu noktaya el salladı. Çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü.

YETKİLİLER OLAYI İNCELİYOR

Bazı Twitter kullanıcıları çifti desteklerken birçok kullanıcı ise bu yapılanın uygunsuz olduğunu ve çift hakkında işlem başlatılması gerektiğini duyurdu. Yetkililer olayın incelendiğini duyurdu.

3

REKLAM ALANI