Dolar 40,1704
Euro 47,0707
Altın 4.336,96
BİST 10.358,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cts 29°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 31°C

‘Damat cinayeti’nde son dakika…

Samsun’da, ayrı yaşadığı eşiyle konuşmaya giden müteahhidin kayınpederi tarafından silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘Damat cinayeti’nde son dakika…
1 Nisan 2017 18:17

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi adli kontrol şartıyla salıverildi.

OLAYA KARIŞTIKLARI İDDİA EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Aygün Eskitoğlu’nun silahla öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce tutuklanan 4 zanlının dışında olay yerinde 2 kişinin daha bulunduğunu tespit etti. Ekipler, olaya karıştıkları öne sürülen M.Y. ve D.B’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘KAYINPEDERİ ÖLDÜRDÜ’ İDDİASI

Samsun’da 5 Şubat’ta, bir süredir ayrı yaşadıkları ve babasının yanında kalan eşi N.E. ile konuşmak amacıyla kayınpederinin evine giden Aygün Eskitoğlu’nun, aralarında çıkan tartışma sonucu kayınpederi Ayhan Yağız(69) tarafından tabancayla vurularak öldürüldüğü öne sürülmüştü. Gözaltına alınan Ayhan Yağız’ın yanı sıra daha sonra polise teslim olan maktulün kayınbiraderleri İskender Y. ve Hüseyin Y. ile arkadaşları Bora K. tutuklanmıştı.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.