Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Güngör Ailesine Kaymak ve Şahin’den Samimi davranış

Sevilen ve sayılan Bafralı iş adamı Ramazan Güngör, kızıyla gittiği Yılport Samsunspor lehine sonuçlanan Hacettepe maçının sevincini Zihni Şahin ve Osman Kaymak ile birlikte yaşadı.

Güngör Ailesine Kaymak ve Şahin’den Samimi davranış
REKLAM ALANI
27 Kasım 2018 18:48

Bafralı iş adamı Ramazan Güngör ile kızı Yüşra, 25 Kasım Pazar günü oynanan ve 2-0 Yılport Samsunspor galibiyetiyle sonuçlanan Hacettepe maçı sonrası Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte galibiyet sevincine ortak olup bu sevinç ve mutluluğu birlikte paylaştılar.

Maç esnasında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Samsun Valisi Osman Kaymak ile bir araya gelen Bafralı iş adamı Ramazan Güngör ve kızı Yüşra, birlikte sevinirken günün anlamını özetleyen fotoğraflar çekindiler.

Maç sonrası açıklama da bulunan Bafralı iş adamı Ramazan Güngör şu ifadeleri kullandı.” Yılport Samsunspor’ umuzun galibiyet sonrası, Samsunspor sevdalısı BüyükŞehir Belediye Başkanı’ mız sayın Zihni Şahin ve Samsunspor sevdalısı sayın Samsun Valimiz Osman Kaymak’ la beraber, kızımın galibiyet sevinci gözlerimizden okunuyordu. Sayın Valimize ve sayın Belediye Başkanımıza ilgileri için çok teşekkür eder, kendilerine sevgi ve saygılarımızı sunarız.

“SAMSUNSPOR SEVDALILARINI MUTLU EDECEKTİR”

Yılport Samsunspor’umuz; inşallah bu yıl hedeflenen şampiyonluğa ulaşıp, sezon sonunda önce 1. Lig, ardından da inşallah Süper Lig’ e yükselecek ve tüm Samsun ve ilçeleriyle, yurt içi ve yurt dışındaki tüm Samsunspor sevdalılarını mutlu edecektir.
Bu vesileyle; Samsunspor’umzun bu anlamlı başarısını tebrik ediyor, gelecek maçlarda da başarılı olmasını diliyoruz. ”

REKLAM ALANI