Dolar 39,2289
Euro 44,7145
Altın 4.153,30
BİST 9.019,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 29°C

MANKENLER KRALİÇESİ SAMSUN’DA!

Samsun’da lösemi hastası çocuklara yardım ve destekte bulunmak amacıyla hayır çarşısı etkinliği düzenlendi

MANKENLER KRALİÇESİ  SAMSUN’DA!
15 Ocak 2024 18:08

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi lobisinde açılan hayır çarşında, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından hazırlanan gıdalar satışa sunuldu. Hastaneye gelenlerin ilgi gösterdiği hayır çarşısında el edilen gelirler lösemi hastası çocuklar için kullanılacak.

‘BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM’
Hayır çarşısında bulunan ve LÖSAM’da faaliyetlere katılan 2023 Türkiye Mankenler Kraliçesi Şüheda Erkoç ise çocuklar için daha güzel projelere imza atacaklarını söyledi. 2023 Türkiye Mankenler Kraliçesi seçilen ve Çin’de 110 ülkenin katılacağı ’Miss Model of the World’de Türkiye’yi temsil edecek Erkoç, “Ülkemizi Çin’de temsil etmek üzere Çin’e gideceğim. Burada LÖSAM’da çocuklarımıza destek olmak için etkinlik düzenledik. Burada olmaktan çok mutluyum. İnşallah daha güzel projelere imza atacağız” dedi.

‘ANNEM DE KANSER HASTASIYDI’
LÖSAM ile tanışmasının çocuklarla başladığını söyleyen Erkoç, “Benim annem de ben 8’inci sınıfta iken kanser hastasıydı. Sonrasında bu hastalığa dikkat çekmek için bu tür projelere katılmaya karar verdim. Çocuklar ile ilgili değişik projeler yapıyoruz. Ben de altın kızlardan bir tanesiyim. Şu anda yarışmaya hazırlanıyorum. Çok büyük bir süreçteyim. Çin’de 110 ülke arasında Türkiye’yi temsil etmek benim çok büyük bir gururdur. İnşallah taç ile dönmeyi düşünüyorum. Şu an tamamen yürüyüş dersleri, duruş ve gülüş dersleri alıyorum. Kiloma dikkat ediyorum. Kilo almamamız gerekiyor. Vücut ölçülerinin belli bir seviyede olması gerekiyor. Bunlara dikkat ediyorum. Ben ülkemi en iyi şekilde nasıl temsil ederim, Türk kadınını en iyi şekilde nasıl temsil ederim bunun için çalışıyorum” diye konuştu.

ALTIN KIZLAR HEMEN TOPLANDI
LÖSAM Sosyal İşler Başkanı Sema Danışmaz ise, “Büyük Anadolu Hastanesi’nden sizlere nasıl yardımcı olabiliriz diye geldiler. Ben de gıda ile ilgili etkinlik yapabiliriz dedim. Altın kızlar olarak hemen toplandık. Herkes en az 3 çeşit yaptı. Salatasından böreğine kadar. Sosyal medyadan da paylaştık. Duyarlı hanımlar da evlerinde ne yaptılarsa getirdiler. Burada güzel bir etkinlik yaptık” dedi.

BÜYÜK ANADOLU’DAN DESTEK
Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alparslan Tuhta, “Sosyal destek projelerinde, bu tip etkinlerde her zaman varız. Çeşitli sosyal etkinlik projelerinde bu ana kadar var olduk. LÖSAM’ın güzel bir etkinliği ile birlikte olduk. Bundan sonrası için de Büyük Anadolu Hastaneler Grubu olarak elimizden gelen tüm desteği böyle kutsal uğraşlar içinde olan derneklerimize vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.