ÖĞRENCİLER İÇİN SAHNEDE!
Samsun’da öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Uğur Çavuşoğlu, tek kişilik oyununu sahneleyecek
Samsun’da organizasyonu Ondokuzmayıs Lisesi Mezunları Derneği tarafından yapılan sanat gecesinde ünlü tiyatrocu Uğur Çavuşoğlu, tek kişilik oyunu ile sanatseverlerle buluşacak.
ÜNLÜ DİZİLERİN DE YILDIZI
Zeynep’in 8 Günü, Her Şey Çok Güzel Olacak, Kış Çiçeği gibi filmleri, Dürüye’nin Güğümleri, Osmanlı Tokadı ve Ege’nin Hamsisi gibi dizileriyle ünlenen ve hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Uğur Çavuşoğlu, Manevi Gıcırtılar adlı tek kişilik sahne performansını Samsunlu sanatseverler için sunacak.
ÖNCE SÖYLEŞİ, SONRA TİYATRO
26 Eyül günü 19 Mayıs Lisesi Konferans Salonu’nda saat 14.00’te öğrencilerle söyleşi yapması planlanan Uğur Çavuşoğlu, 27 Eylül günü akşamı saat 19.30’da Manevi Gıcırtılar oyununu sahneleyecek. Murat Çidamlı’nın rejisörlüğünü yaptığı oyun ünlü sanatçı muhteşem performansının yanısıra, ‘Basit Şeylerin Arkasına Gizleniyorum, Beni Bulasın Diye’ mesajını da sunacak.
HEDEF, 40 ÖĞRENCİYE BURS
Tiyatro etkinliği ile ilgili bir açıklama yapan Ondokuzmayıs Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Piraye Özgün, “Her yıl 19 yüksek öğrenim öğrencimize burs veriyoruz. Hedefimiz burs alan öğrenci sayımızı 40’a çıkarmak. Bu amaç doğrultusunda da çeşitli etkinlikler düzenleme kararı aldık. Bunun ilk adımı olan ünlü sanatçımız Uğur Çavuşoğlu’nun tiyatro gecesine Samsunlu tüm sanatseverleri bekliyoruz” ifadelerini paylaştı.


