SAMSUN’DA ‘ANNE’ CİNAYETİ!
Samsun’da genç öğretmen annesi tarafından öldürüldü

Samsun’un Atakum ilçesinde gece yarısı yaşanan korkunç olayda, 59 yaşındaki Sultan Günaydın, tartıştığı kızı PDR öğretmeni Tuba Bahar Günaydın’ı boğarak ve boynunu kırarak öldürdü. Olayın ardından annenin, cinayete intihar süsü vermeye çalıştığı ortaya çıktı.
ANNE VE KIZI TARTIŞTI
Olay, Esenevler Mahallesi’nde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Sakarya İlköğretim Okulu’nda görev yapan 34 yaşındaki Tuba Günaydın ile annesi arasında evde bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede banyoya taşınan bir boğuşmaya dönüştü.
İNTİHAR SÜSÜ VERDİ
Sultan Günaydın, ardından 112’yi arayarak kızının intihar ettiğini iddia etti. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Tuba Günaydın’ın boğularak ve boynu kırılarak öldürüldüğünü tespit etti. Ayrıca, cesedinde bilek kesisi de bulunan genç kadının ölümünün intihar değil cinayet olduğu belirlendi.
ANNE ADLİYEDE
Şüpheli anne gözaltına alındı. İfadesinde kızının kendisine saldırdığını ve onu savunmak isterken öldüğünü, ardından intihar süsü vermeye çalıştığını iddia etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sultan Günaydın adliyeye sevk edildi.
Genç öğretmen Tuba Günaydın’ın 2021 yılında eşinden ayrıldığı ve bekar olduğu öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.