Dolar 32,5956
Euro 34,6946
Altın 2.513,05
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

’10 OCAK KUTLU OLSUN’

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, gazeteciliğin, büyük fedakarlık ve zor şartlar altında yapılan bir meslek olduğunu söyledi

’10 OCAK KUTLU OLSUN’
REKLAM ALANI
9 Ocak 2021 17:54 | Son Güncellenme: 10 Ocak 2021 20:53

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

SOSYAL HAYATIMIZDAKİ YERİ
Çiğdem Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Kamuoyunun doğru, hızlı, tarafsız ve eksiksiz bilgilendirilmesi görevini üstlenen basın, haber alma ve yayma hakkının en etkili araçlarındandır. Kişilik haklarına saygılı, basın ahlak ilkelerine uyan, toplumun tüm kesimlerinin beklenti ve taleplerini dile getiren bir medyanın sosyal hayatta önemli bir yeri vardır.

HAKİKATIN YANINDA OLMAK
Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak yeni iletişim kanallarının ortaya çıkmasıyla dezenformasyonun ve manipülasyonun küresel ölçekte hızla yayıldığına şahitlik ediyoruz. Bilgi kirliliğinin yaşandığı, algının gerçeklerin önüne geçtiği yerde medya mensuplarına hakikatin yanında olmak gibi büyük bir görev düşmektedir.

ÇOK CİDDİ EMEK HARCADILAR
Gazetecilik, çok büyük fedakârlık isteyen ve zor şartlar altında yapılan bir meslektir. 1 yılı aşkın süredir dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını sürecinde milletimizin en doğru şekilde bilgilendirilmesi için medya sektörü çok ciddi bir emek ortaya koymuştur.

Etik ilkelerden ödün vermeden görevini sorumluluk bilinciyle yerine getiren ulusal ve yerel basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.