Dolar 32,5522
Euro 34,9049
Altın 2.427,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

10 YILLIK HASRET BİTECEK

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, video konferans toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu

10 YILLIK HASRET BİTECEK
REKLAM ALANI
7 Nisan 2021 21:53

Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirilen video konferans toplantısında Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, ligde oynadıkları ve oynayacakları maçlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.


3 PUANI HAK EDEREK ALDIK
Tuzlaspor karşılaşmasını değerlendiren Ertuğrul Sağlam, “ Oyuncularımızı hem fiziksel olarak, hem zihinsel olarak Tuzlaspor karşılaşmasına iyi hazırladığımızı düşünüyorum. Bunun yanında tabi ki sakatlığı olan oyuncularımızın tedavi sürecinin de iyi geçtiğinin ve bazı arkadaşlarımızın da uzun bir süreden sonra tekrar takıma dönecek kaliteye, sağlıklı yapıya ulaştığını da gördük. Gerçekten çok kötü bir zeminde çok iyi mücadele ederek, çok güzel futbol oynayarak, hak ederek alınan 3 puanla tüm şehrin ve camianın morali yerine getirdik. Kalan 6 haftaya da daha güzel, daha olumlu, daha moralli ve motivasyonu yüksek bir şekilde bakabilme şansını da elde ettik” dedi.

SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ
Kalan 6 maçta takıma destek verilmesi gerektiğini belirten Ertuğrul Sağlam, “Geçmişe bir göz attığımız zaman şunu o kadar net bir şekilde görebiliyoruz. Bugünkü takım kadromuza baktığımızda bu kadronun yaklaşık yüzde 75’i geçen seneki kadromuzun devamı. Dolayısıyla bu kardeşlerimiz geçen sene hepimizin çok sıkıntılı olduğumuz bir dönemde bizleri çıkarmışlar. Bu senede sıkıntılara rağmen, hastalıklara rağmen, hakem hataları ve olumsuzlarına rağmen yine ligin zirvesine yapışmışlar ve bizim şuandaki konumumuz olan Süper Lig hedefimizin içerisinde tutmuşlar.Çok ciddi bir yarışın içerisindeyiz. 6 tane takımın 5 tanesi neredeyse kafa kafaya gelmiş durumda. Dolayısıyla çok zorlu bir yarışın içerisindeyiz. Öyle şeylere şahit oluyoruz ki, burada herkes çok zorlu maratonda başarılı olmak istiyor. Çünkü herkes bu seneyi çok büyük bir fırsat bilip, Süper Lige çıkmak istiyor” diye konuştu.

MAYIS AYI BİZİM AYIMIZ OLACAK
Nisan ayının zor geçeceğini ama Mayıs ayının bizim ayımız olacağını vurgulayan Ertuğrul Sağlam, “Bizim de Süper Lig hayalimize sadece bir ay ve 6 maç kaldı. 10 yıllık hasreti dindirmek, hak ettiğimiz yere gelmek ve sonrasında büyük başarılara imza atmak için sadece 30 gün var. Bunun için kırgınlıkları ve kızgınlıkları bırakıp uğraş verebiliriz. Başarıyı, güç birliği oluşturursak sağlayabiliriz. Kenti yöneten insanların, basın mensuplarının, taraftarların, herkesin yapabileceklerini ortaya koyup ortaya bir sinerji ve bütünlük çıkarmalıyız. İnanın geç kalmadık, gelin gücümüzü inatlaşmak, zıtlaşmak değil de bütünleşmek için kullanalım. Bir araya gelirsek istediğimiz yere ulaşırız. Ben futbolcularıma inanıyorum. Kentin desteğiyle bu işin sonunu da getirecekler. Nisan ayı bizim için çok zor geçecek ama Mayıs ayı bizim ayımız olacak ve bu futbolcular taraftarları sokağa dökecek” dedi.

OYUNCULARIMIZ SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE
Takıma ve tüm ekibe antikor testi yaptırdıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “Bazı oyuncularımızda bu seviye yüksek bazılarında düşük çıktı. Oyuncularımızın Kovid-19’a yakalanmaması için dikkat ediyoruz. Maalesef Samsun’da vakalar artış gösteriyor. Oyuncularımızdan mecbur kalmadıkları sürece sokağa çıkmamalarını istiyoruz. Hatta ailelerinin de mümkün olduğunca çıkmamasını istiyoruz ama onları tesislere mahkum edemeyiz. Biz oyuncularımızın bu konuda da sorumluluk alarak davranacağını düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı” diye konuştu.

HAKSIZ KIRMIZI KART ÇIKARILDI
Takımdaki sakat ve cezalı oyuncular hakkında bilgi veren Ertuğrul Sağlam, “Balıkesirspor maçını ve sonrasında diğer maçları çok iyi oynayarak ligi tamamlamak istiyoruz. Eksiklerimiz var ama sakatlıktan dönen oyuncularımız da var. Özellikle 6 ay takımdan ayrı kalan Tomane, Tuzlaspor maçı ile yeniden formasına kavuştu. Biz Tomane’yi bölüm bölüm oynatarak hazırlamak istedik ama ilk maçında kötü bir zeminde oynamasına rağmen çok iyi performans sergilemesi bizi mutlu etti. Süper Lig’e çıkış serüvenimizde, en azından 6 aylık bölümde yapamadıklarını şimdi yaparsa bu takımın şampiyonluğuna katkı sağlayacaktır. Kritik bir dönemdeyiz ve umarım bu süreçte önemli rol alacaktır. Kırmızı kart gören oyuncularımıza tabii ki ceza veriyoruz. Maalesef kırmızı kartlar konusunda haksızlıklara uğruyoruz. Hakemlerin bize gösterdiği kırmızı kartları başka takımlara göstermediklerini görüyoruz. Benim de gördüğüm 2 kırmızı kart çok haksızdı. Oyuncularımıza da cömertçe kırmızı kart gösteriyorlar. Oyuncularımıza gereksiz kart görmemeleri konusunda uyarıda bulunduk. Üstüne başa başa söylüyorum hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.