Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

13 kişi adliyede

Samsun merkezli suç örgütüne operasyondan 13 şahıs adliyeye sevk edildi

13 kişi adliyede
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2019 10:44

Samsun merkezli İstanbul ve Antalya illerini de kapsayan organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen Eyüp A. ile birlikte toplam 13 zanlı adliyeye sevk edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Eyüp A. liderliğinde olduğu iddia edilen organize suç örgütünün “nitelikli yağma, yağmaya yönelik silahlı tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksul kılmak, yasa dışı bahis oynatmak, uyuşturucu madde ticareti ve temin etmek” suçlarını işlediklerini tespit ederken suç örgütüne Samsun’un İlkadım ve Bafra ilçeleri ile İstanbul ve Antalya illerinde 3 gün önce eş zamanlı operasyon düzenledi. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği 19 adrese 210 polisin yer aldığı 30 ayrı ekiple operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında aralarında örgüt lideri Eyüp A.’nın da yer aldığı 16 zanlı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 1 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 1 adet pala, değişik çaplarda 58 adet tabanca mermisi, farklı şahıslar adına düzenlenmiş çok sayıda çek ve senetler ele geçirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan 3 şahıs, savcının talimatı doğrultusundan serbest bırakılırken, suç örgütü lideri Eyüp A.’nın da aralarında bulunduğu toplam 13 şüpheli ise Samsun Adliyesine sevk edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.