Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

17 Kilometrelik Ölümlü Yol Aydınlanıyor

17 Kilometrelik Ölümlü Yol Aydınlanıyor
REKLAM ALANI
23 Ocak 2016 18:21

Samsun 19 Mayıs – Bafra arasındaki 17 kilometrelik aydınlatma çalışmalarına başlandı.

19 Mayıs-Bafra arasında ki 17 kilometrelik yolda aydınlatmanın olmayışı sebebiyle, birçok ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının olması sebebiyle aydınlatma çalışmalarına başladı.

Aydınlatma çalışmalarının çok geç kalınmış bir proje olduğunu söyleyen, 19 Mayıs İlçesi Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Yıllardır beklenen 19 Mayıs – Bafra Arası aydınlatma çalışmaları bugünlerde başladı. Bu çalışma geç kalmış olsa da 30 Mart 2014 seçimleriyle bütün şehir olmamızla birlikte aslında 2014 yılında ivedi olarak çalışmasına başlanması gereken bir projeydi. Bu konu gerçekten çok şikayetler oldu, söylemler oldu ama sonuçta imkanlar çerçevesinde bu güne nasipmiş. Hem Bafra halkına, hem o bölgeyi kullanan Alaçam, Yakakent ve Sinop İlimiz güzergahında giden vatandaşlarımıza, 19 Mayıslı halkımıza hayırlı olsun. Çok ciddi bir proje, 17 kilometre boyunca bir aydınlatma çalışması yapılacak. Ben bu vesile ile bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.