Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

18 YIL SONRA İLK KEZ BERBERE TATİL YOK

Samsun’da yıllardır pazar günleri tatil yapan berberler, bu Kurban Bayramı öncesi pazar günü dükkanlarını açarak mesai yapacaklar

18 YIL SONRA İLK KEZ BERBERE TATİL YOK
REKLAM ALANI
22 Haziran 2023 15:39

Türkiye’de ‘pazar günü tatilini’ uygulan ilk il olan Samsun’da berberler bu pazar açık olacaklar. 18 yıldır pazar günleri tatil yapan berberler, Samsun Berberler Odası yönetimi kararı ile bu pazar günü dükkanlarını açabilecekler. 28 Haziran Çarşamba günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi vatandaşların bayram tıraşını rahat bir şekilde olması ve yoğunluğun önüne geçilebilmesi için alınan karar, herkesi memnun etti.

‘TRAŞI SON GÜNE BIRAKMAYIN’
Pazar günü açık olmalarına rağmen vatandaşları uyaran berber Ertuğrul Bostan, “Yıllardır pazar günleri hafta tatili yapıyoruz. Bazen bayram öncesi pazar gününe denk gelirse oda tarafından alınan kararla pazar günleri de çalışabiliyoruz. Bu Kurban Bayramı da pazar günü sonrası olduğundan, çalışabileceğimiz bize iletildi. Bugünden itibaren yavaş yavaş bayram tıraşları gelmeye başladı. Vatandaşların daha iyi tıraş olmaları için randevularını şimdiden ayarlaması ve son güne bırakmamasını istiyoruz. Tıraşlarını aceleye getirmek istemeyenleri son günden önce tıraş olmaya davet ediyoruz” dedi.

Vatandaşlar da bayram öncesi pazar günü berberlerin açık olmasını olumlu karşıladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.