Dolar 32,5853
Euro 34,8176
Altın 2.412,65
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

19 Mayıs’ta ‘Girişimcilik Eğitimi’ protokolü

Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Bafra İŞKUR Şube Müdürlüğü iş birliğinde 2019 yılının Girişimcilik Eğitimi için protokol imzalandı.

19 Mayıs’ta ‘Girişimcilik Eğitimi’ protokolü
REKLAM ALANI
7 Şubat 2019 12:29

19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı makamında yapılan imza töreninde Başkan Harun Şimşek, İŞKUR Bafra Hizmet Merkez Müdürü Yakup Ergenlik, İŞKUR proje sorumlusu Mehmet Uğuz katıldı.

19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Şimşek, “19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, 2014 yılından itibaren ilçemizde 6 girişimcilik kursu açarak, 150 genç kardeşimize sertifika verdik. Bu kurslar içeresinde emlak danışmanım muhasebe kursları bulunuyor. Odamıza yoğun talepler üzerine tekrar 50 kişilik, girişimcilik programı düzenleyerek, 18 Şubat Pazartesi gününe kadar müracaatları kabul edeceğiz. Müracaat eden arkadaşlarımız 20 Şubat Çarşamba günü mülakat olacak, dört günlük bir eğitimin ardından arkadaşlarımız sertifikalarını alarak kuracakları işyeri ile alakalı KOSGEB desteklerini alacaklar. İlçemizde yapılacak güzel yatırımlara ve yeni iş imkanlarının oluşmasına katkıda bulunmak için her yeni girişimcinin katılmasında fayda sağlayacaktır” dedi

İŞKUR Bafra Şube Müdürü Yakup Ergenlik ise, “İstihdamın arttırılması, ülkemizin gelişmesi ve yeni girişimcileri belirleme noktasında böyle bir protokol gerçekleştirildi. Yeni girişimci adayları ile alacakları eğitimler sonrası da kendi işlerini kuracak olan müteşebbisleri ortaya çıkartmak amacıyla bu eğitim gerçekleştiriliyor. 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Odasının sunacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyor, iş birliği protokolünün hayır olmasını temenni ediyorum ”ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.