Dolar 32,6014
Euro 34,8276
Altın 2.504,60
BİST 9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

’19 Mayıs’ta, SAMSUN’da…’

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “19 Mayıs’ta Samsun’da olacağım. Bandırma Vapuru önünde Ata’nın manevi huzurunda tekrar söz vereceğim” dedi

’19 Mayıs’ta, SAMSUN’da…’
REKLAM ALANI
18 Mayıs 2021 18:45

Türkiye Değişim Partisi(TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “19 Mayıs’ta Samsun’da olacağım. Bandırma Vapuru önünde Ata’nın manevi huzurunda tekrar söz vereceğim. Bu aziz milleti özgür günlere ulaştırıncaya kadar, ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandıracağız” dedi.

‘ANKETLERİ İYİ TAKİP EDİN’
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında, Türk siyaseti için taze bir kan gerektiğini belirterek, “İşte Atatürk’ün dediği gibi ‘Bu ahval ve şerait içinde dahi’ vazifemiz, çare bulmaktır. Çare yeni projelerdir. Ülkemizin sorunlarına çözüm için bizde çare var. Çare, taze kan, enerji dolu yeni kadrolardır, bizde var. Çare Değişim’de. Halkımız da bunu gördü ve anketleri lütfen iyi takip edin. 4 buçuk aylık bir parti olarak, yıllanmış partilerin hepsinin üstünde görünüyoruz. İnşallah kurultayımızı temmuz ayında yaptıktan sonra ülkenin umutla, özlemle, güvenle beklenen partisi biz olacağız” açıklamasında bulundu.

BANDIRMA VAPURU’NUN ÖNÜNDE
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Samsun’da olacağını söyleyen TDP Genel Başkanı Sarıgül şunları kaydetti:

“Biz Türkiye Değişim Partisi olarak, Atatürk’ü sadece anmakla yetinemeyiz. Biz Ata’mızın ilkelerini her zaman savunmaya korumaya devam edeceğiz. Yarın 19 Mayıs’ta Samsun’da olacağım. Bandırma Vapuru önünde Ata’nın manevi huzurunda tekrar söz vereceğim. Bu aziz milleti özgür günlere ulaştırıncaya kadar, ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandıracağız. Gençlerimizi, kendi topraklarında taçlandıracağız. Hiçbir genç gözünü yurt dışına dikmeyecek. Beyin göçünü mutlaka önleyecek, üniversite gençliğini kredi borcu ayıbından kurtaracağız.TDP olarak, Türkiye’ye tam adaleti, eşitliği, kardeşliği biz getireceğiz. Bu 19 Mayıs şahit olsun ki, keskin kutuplaşmayı ortadan kaldıracağız. El ele, omuz omuza, her 19 Mayıs’ta özgürlük türküleri söyleyecek, birlikte halaylar çekeceğiz. İstikbalimiz, yarınlarımız sevgili gençlerimizin bayramını Samsun’da kutlayacağız.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.