Dolar 32,4560
Euro 34,7804
Altın 2.479,86
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

1930 Bafraspor’un İlk Dış Transferi Cengizhan Cengiz  Olacak

1930 Bafraspor’un İlk Dış Transferi Cengizhan Cengiz  Olacak
REKLAM ALANI
23 Temmuz 2019 17:13
2019 – 2020  Futbol Sezonu Samsun Bölgesi  Amatör Ligine iddialı girmek isteyen 1930 Bafraspor ilk dış transferini geçen sezon Konya Ilgın Belediyespor formasının giyen çok yönlü oynayabilen ofansif orta saha oyuncusu 26 yaşındaki Cengizhan Cengiz’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Geçen sezon Süper amatör ligi ekiplerinden Konya Ilgın Belediyespor forması altında 20 resmi karşılaşmada 6 gol atma başarısı gösteren ve geçen sezon 2. kez haftanın karmasına seçilen santrfor,sağ açık ve sol açık mevkilerinde oynayabilen deneyimli tecrübeli 26 yaşındaki Cengizhan Cengiz’i ay sonunda imza attırarak  kadrosuna  katmayı hazırlanan 1930 Bafraspor ilk  dış transferi de gerçekleştirmiş olacak.
Cengizhan Cengiz daha önce Beyşehir Belediyespor ,Darıcaspor,Tanşancılspor, Çayırova  Şeker Pınar Gençlerbirliğispor ve geçen sezon Konya Ilgın Belediyespor’da top koşturan 26 yaşındaki Cengizhan Cengiz  bu sezon 1930 Bafraspor forması altında ter dökecek.
Bu sezon 1930 Bafraspor, forması giyecek olan Cengizhan Cengiz, Konya Ilgın Belediyespor’da oynadığım güzel futbolu oynamaya geliyorum. Kısacası başarıya hasret kalan birisi olarak bu hasreti 1930 Bafraspor’da nokta koymaya, yani teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime bu başarıda yardımcı olmaya geliyorum dedi.
1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcısı Erkan Bolat transferlerle ilgili yaptığı açıklamada;gerçekten bizlerin uzun uğraşımızdan sonra bu değerli futbolcu kardeşimizi 1930 Bafraspor Ailesine kazandırmış olduk. 1930 Bafraspor’ un kriterlerine uygun bütçemizi aşmadan nokta transferler yaparak kadro kuracağız.
Teknik Direktörümüz  Arif Gençoğlu’nun transfer raporu doğrultusun da transfer çalışmalarımız devam ediyor. Tabi ki geçen sezondan çoğu futbolcumuzla yollarımızı ayırdık, kendilerine teşekkür ediyoruz,bu sezonda görüşülen ve anlaşılan futbol kardeşlerimizi en yakın zamanda açıklayacağız.
Artık her şeyi kademe kademe düşünüyoruz, inşallah  bu sene   spor şehri olan Bafra ve 1930 Bafraspor’umuzun  yılı olur dedi.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.