Dolar 32,5036
Euro 34,9620
Altın 2.430,61
BİST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

“24 Haziran bir milat olacak”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “24 Haziran seçimleri, belki de bizim siyasetimize bir milat olarak geçecek” dedi

“24 Haziran bir milat olacak”
REKLAM ALANI
20 Haziran 2018 18:50

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, mahalle meydanlarında düzenlenen buluşmalarda halka hitap etti.
İlk olarak Altınyaprak ve İsmetpaşa daha sonra da Altınkaya, Kızılırmak, Fatih ve Çilhane Mahallelerinin buluşma noktası olan alanlarda gerçekleşen konuşmalarda 14 Haziran seçimlerinin önemine değinildi.
‘HAZİRAN SABAHINI BAYRAM İLAN EDECEĞİZ’

Miting havasında geçen toplantılarda ilk konuşmayı İlçe Başkanı İbrahim Semiz yaparak, AK Parti iktidarları döneminde yapılan hizmetlerden bahsetti. Daha sonra Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç bir konuşma yaptı. Kılıç konuşmasında, “Bizler 16 Haziran’da kutladığımız bayramı inşallah 25 Haziran sabahı bayramın ikincisi olarak coşkuyla kutlayacağız. 24 Haziran seçimleri, belki de bizim siyasetimize bir milat olarak geçecek” diyerek sözlerine şöyle devam etti:
“Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi güçlü bir şekilde destekleyerek 25 Haziran sabahı Ankara’ya göndereceğiz. Bizler sizlerden özellikle önümüz günler içerisinde hep beraber teşkilatımızla, milletvekillerimizle bir olup 25 Haziran sabahını bayram ilan edip kutlayacağız.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.