Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Deveci işten çıkardı diye intihara kalkıştı iddiaları yalanlandı

Deveci işten çıkardı diye intihara kalkıştı iddiaları yalanlandı
REKLAM ALANI
5 Eylül 2019 17:41 | Son Güncellenme: 6 Eylül 2019 11:01

Atakum Belediyesi’nin eski bir çalışanı olan Samet Keleş’in, Cemil Deveci döneminde işten çıkarıldığı iddia edilerek intihara kalkıştığı haberleri yayıldı. İntihar girişimi olayını doğrulayan Atakum Belediyesi Basın Danışmanı Burak Öksüz işten çıkarma olayının Cemil Deveci’ye yıkılmaya çalışıldığını belirtti.

Atakum Belediyesi’ndeki intihar girişimi hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Atakum Belediyesi Basın Danışmanı Burak Öksüz şu ifadelere yer verdi:

“Atakum Belediyesi’nde bugün yaşadığımız intihar girişimine, kendi tiyatrolarını da dahil eden bazı haber kuruluşlarına naçizane bir cevap olsun. Her olayda bir manipülasyon peşinde olan, halkı yanlış yönlendirmeye çalışan, tiyatrolarla, iftiralarla algı yönetiminde hep duvara toslayan ekibin isim isim kim olduğu bilmeyenimiz yok. Doğruların doğru şekilde, halkı bilgilendirme amacıyla yapılması gereken gazetecilik mesleği, ne yazık ki farklı bir boyuta ulaştı.”

Bu belge de bunun kanıtıdır.
İntihar teşebbüsünde bulunan Samet Keleş’in Mayıs 2018’de; yani bir önceki dönem yönetiminde SGK 27 koduyla, yani “Tutukluluk Nedeniyle Fesih” ile işten çıkarıldığı açıkça görülmektedir.

Bilerek ve isteyerek halkı yanlış yönlendiren bazı medya kuruluşlarının, yapılan yanlışlardan tez zamanda dönmelerini umuyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.