Dolar 32,4480
Euro 34,7930
Altın 2.443,10
BİST 9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

MEKKE CADDESİ AYDINLATMA DİREKLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Canik Belediyesi Mekke Caddesinde yapmış olduğu estetik ışıklandırma çalışması ile Mekke Caddesinin aydınlatma sorununu çözdü.

MEKKE CADDESİ AYDINLATMA DİREKLERİ DEĞİŞTİRİLDİ
REKLAM ALANI
31 Ağustos 2020 16:23

Canik Belediyesi tarafından Mekke Caddesinde kısa bir süre önce başlatılan aydınlatma çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu.
VATANDAŞ MEMNUN
Mekke Caddesinin yaklaşık 570 metre uzunluğundaki kısmında mevcuttaki ışıklandırmanın yeterli aydınlatma gücünü sağlamaması ve ışıklandırmaların bir kısmının kullanılmaz halde olması nedeniyle akşamları cadde karanlığa gömülüyordu.
Bölge esnafının ve bölgede ikamet eden vatandaşların karanlık nedeniyle sorunlar yaşadığı caddenin son hali esnafları ve vatandaşları memnun etti.
Canik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayla caddedeki kullanılmaz halde olan aydınlatma direkleri kaldırılarak, elektrik alt yapısı güçlendirildi. Caddede ki direk sayısı artırılıp 3.30 metre yüksekliğinde gövdesi lazer kesim yazılı ve desenli, çift kollu, tepe ve gövde kısmı renkli led aydınlatmalı 38 adet direk dikilerek caddeye estetik ve modern bir görünüm kazandırıldı.
“HER ŞEY BÜYÜYEN CANİK’İMİZ İÇİN”
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Canik’in kentsel dönüşüm çalışmalarıyla daha modern bir görüntüye kavuşacağını ifade ederek; “ İlçemizin cazibe merkezi olmasını arzu ettiğimiz araç trafiğine kapalı tek caddemiz olan Mekke Caddemize estetik bir görüntü kazandırmak için kolları sıvadık. Buradaki esnaf kardeşlerimizin sorunlarını ve taleplerini biliyoruz. Görsellik caddeye hareket kazandırma açısından çok önemli. İlçemizin çehresini değiştirmek adına önemli adımlar atıyor, Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bir yandan ilçemizin alt yapı-üst yapı gibi asli sorunlarına çözüm ararken diğer yandan estetik dokunuşlarla daha modern daha yaşanılabilir Canik oluşturmak için tüm mesaimizi harcıyoruz. Bölgedeki esnaf ve vatandaşlarımızın bu yapmış olduğumuz çalışmadan memnun olmalarını görmek de ayrıca sevindirici bir durum. Her şey daha modern, gelişen ve büyüyen Canik’imiz için.”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.