Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Cinsel tacizden kaydı olan ‘cinci hoca’ yakalandı!

İstanbul’da ‘Cinci Hoca’ olarak bilinen, cinsel tacizden suç kaydı bulunan ve terör örgütü PKK toplantısında fotoğrafları ortaya çıkan Burhan Dalgalı (48) Esenler’de yakalandı.

Cinsel tacizden kaydı olan ‘cinci hoca’ yakalandı!
REKLAM ALANI
14 Eylül 2020 14:08

İstanbul’da ‘cinci hoca’ olarak bilinen, cinsel tacizden suç kaydı bulunan ve terör örgütü PKK toplantısında fotoğrafları ortaya çıkan Burhan Dalgalı Esenler’de yakalandı. Dolandırıcılıktan gözaltına alınan sözde hocanın bir kadını soyarak bedenine Arapça yazılar yazdığı görüntüler ortaya çıkmıştı.

Dolandırıcılıktan gözaltına alınan sözde hoca sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

İHBAR ÜZERİNE ORTAYA ÇIKTI

Polisi harekete geçiren olay, Esenler’de “Cinci hoca” olarak bilinen bir kişinin insanların inançlarını suistimal ettiği ihbarı üzerine ortaya çıktı.

İddaya göre emniyete şikayette bulunan Ebubekir B. ile eşi, boşanmalarından sonra yeniden bir araya geldiklerini imam nikahı için sözde “Hoca” Burhan Dalgalı’yı çağırdıklarını söyledi.

NİKAH TAZELEME BEDELİ 3 BİN 200 LİRA

Ebubekir B. ve eşinin imam nikahını kıymak için Esenler Kazım Karabekir Mahallesi’nde adrese giden Dalgalı, iddiaya göre nikah tazelemek için kefaret parası verilmesi gerektiğini söyledi, ikiliden 3 bin 200 lira para talep etti.

“BOŞ ODA VAR MI?”

Bu paranın boşanma kefareti olduğunu söyleyen Dalgalı, iddiaya göre Ebubekir B.’ye “Eşinle baş başa görüşmek gerekiyor. Boş odanız var mı?” diye sordu. Bu istek reddedilince de konuyu kapattı.

TACİZ İDDİASI

Burhan Dalgalı nikah tazeleyip evden ayrıldı. Ebubekir B. bir süre sonra mahallede bir arkadaşıyla görüşürken Dalgalı’nın bir kadını taciz ettiği iddialarını öğrendi.

Cinci Hoca’ya kefaret parası ödediğini söyleyen Ebubekir B., nikahta böyle bir paranın olmadığı bilgisini edinince dolandırıldığını anladı.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.