Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
BİST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

BAFRA’DA DARP!

Samsun’un Bafra ilçesinde meydana gelen kavgada bir genç, kaçırdığı kızın babası tarafından darp edildi.

BAFRA’DA DARP!
REKLAM ALANI
16 Ekim 2020 19:23 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2020 11:24

Olay, Atatürk Bulvarı ile Tekel Caddesi’nin kesiştiği yerde meydana geldi. Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgiye göre, kızını kaçıran genci caddede gören baba yanındaki birkaç kişi ile ismi öğrenilemeyen genci darp etti. Darp edilen genç kendinden geçti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine 112 Acil Servis ambulansı olay yerine geldi ve genci hastaneye götürdü.
Alınan bilgiye göre, genç 2 yıldır sevdiği kızı ailesinden istedi. Babanın kızın evlenmesine izin vermemesi üzerine genç kızı kaçırdı. Baba, kızını kaçıran genci cadde üzerinde tesadüfen gördü ve darp etti.

Olaydan sonra edilen bilgilere göre, Murat U. isimli genç Hasan. Ö. isimli şahsın kızı ile Haziran ayında nişanlandı. Baba 3 ay sonra nişanı bozmak istedi. Murat U. kızı 1 ay önce kaçırdı ve resmi evlilik yaptı. Murat U.’nun yarın kına Pazar günü ise düğün yapacağı öğrenildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Murat akgül dedi ki:

    Verilen bilgiler yanlış kim söylediyse yalan söylemiş