Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Samsun’da İŞ DÜNYASI yasta TOPRAĞA VERİLDİLER!

Samsun’da İŞ DÜNYASI yasta  TOPRAĞA VERİLDİLER!
REKLAM ALANI
1 Aralık 2020 18:34 | Son Güncellenme: 1 Aralık 2020 18:53

Samsun’un tanınan ve sevilen iş insanları Haluk Irmak ile Recep Hun, 1’er gün arayla koronavirüs nedeniyle hayatlarını kaybetti.

HALUK IRMAK HAYATINI KAYBETTİ
Geçtiğimiz günlerde koronaya yakalanan ve hastanede yoğun bakım tedavisine alınan Samsun’un ünlü mobilya firması Irmaklar Mobilya’nın sahibi Haluk Irmak hayatını kaybetti. Samsun’da bir çok spor kulubüne de başkanlık yapan ünlü iş insanı Haluk Irmak, uzun süredir yoğun bakımda korona tedavisi görüyordu. Yoğun bakımda fenalaşan Irmak, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

RECEP HUN, ÜZÜNTÜYE BOĞDU
Haluk Irmak’ın vefatıyla sarsılan Samsun iş dünyası, 2’nci bir vefat haberiyle daha şoka uğradı. Samsun’da uzun yıllar gıda sektöründe hizmet vermeye devam eden Reco Gıda’nın sahibi, eski Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Recep Hun, bir süredir koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TOPRAĞA VERİLDİLER
Samsun’un sevilen iş insanlarından Recep Hun’un cenazesi, dün Kıranköy Camii’nde kılınan namazdan sonra Kıranköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.Hun’un cenaze törenine, MUSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Plan, Samsunsporlu eski yöneticiler, eski milli futbolcu Celil Sağır, çok sayıda iş insanı, esnaf, seveni ve yakınları katıldı.

BAŞKAN DEMİR DE KATILDI
Haluk Irmak’ın naaşı ise İlkadım İlçesi’ndeki Kıranköy Camii’nde
kılınan cenaze namazının ardından, yine Kıranköy aile kabristanlığına
defnedildi. Cenaze törenine, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,
Samsun Tabip Odası Başkanı Funda Furtun, Samsunspor Genel Müdürü
Soner Soykan, iş dünyasından çok sayıda isim, sevenleri ve yakınları katıldı.

Haber: Sibel TOPAL

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.