Dolar 32,5559
Euro 34,9352
Altın 2.442,90
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsun’da ENGELLİLERE özel Tam 9 noktaya kuruldu… İŞTE ADRESLERİ

YEPAŞ, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırabilmek ve sosyal yaşamın içine kolayca katılabilmeleri için akülü araç şarj istasyonları kurdu

Samsun’da ENGELLİLERE özel  Tam 9 noktaya kuruldu…  İŞTE ADRESLERİ
REKLAM ALANI
2 Aralık 2020 16:30

Genel merkezi Samsun’da bulunan Yeşilırmak Elektrik Perakende Şirketi (YEPAŞ), hizmet alanında gerçekleştirdiği birçok sosyal sorumluluk projesine bir yenisini gekledi. YEPAŞ, son olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğü engeli aracı şarj istasyonları projesinin yanısıra, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırabilmek ve sosyal yaşamın içerisine kolayca katılabilmelerini sağlamak için akülü şarj istasyonları kurdu.

SOSYAL HAYATA KATILIM
Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği ve projelendirdiği, il merkezinde 9 farklı noktaya akülü şarj istasyonları yerleştiren ve ücret alınmayan cihazların kurulumu, YEPAŞ tarafından gerçekleştirildi. Vatandaşların kullanımına sunulan cihazların temini, kurulumu ve ücretsiz olmasını karşılayan YEPAŞ’ın Genel Müdürü Arif Akşam, ‘Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata daha fazla katılımını sağlamak için elimizden gelen desteği her zaman vermekteyiz. Artık şehir içinde şarj sorunu yaşamadan daha aktif olarak hayatlarını sürdürecekler” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmanın hayata geçirilmiş olmasını ‘mutluluk verici’ olarak nitelendiren Akşam, “Tüm Samsun halkına hayırlı olsun. Bu tarz çalışmanın diğer iller için örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

YEPAŞ, engelli aracı şarj istasyonu uygulama noktalarını şu şekilde belirledi:

1. Sevgi Kafe (göl tarafına)
2. Belediye Kavşağı-Sakatlar Derneği
3. Batı Park
4. Panorama Müzesi-Valilik
5. Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme Ve Rehabilitasyon Merkezi
6. Piazza AVM Avlusu (üst geçit altı hizası)
7. Cumhuriyet Meydanı
8. Samsun Millet Bahçesi
9. Sanat Merkezi

Haber: Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.