Dolar 32,5516
Euro 34,9670
Altın 2.423,82
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

82 STK ‘dan ‘Zeytin Dalı’na destek

Samsun’da 82 STK’nın oluşturduğu Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu yaptığı basın açıklamasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) “Zeytin Dalı Harekatı”nı destekleyerek “sonuna kadar gidin” mesajı verdi

82 STK ‘dan ‘Zeytin Dalı’na destek
REKLAM ALANI
31 Ocak 2018 17:38

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri 82 ayrı STK temsilcisinin katıldığı basın açıklamasını DOST-DER Aliye İzzetbegoviç Salonunda gerçekleştirdi. Ali Sarıailoğlu, 82 STK adına ortak hazırlanan “Afrin Operasyonuna Destek” bildirisini okudu.
‘BUNLARIN YALANLARINDAN BIKTIK’

STK’lar adına basın bildirisini okuyan Ali Sarıalioğlu, “Bugün Suriye’de, savaşın bir an evvel sona erdirilip bu kardeşlerimizin ülkelerine dönmelerini, orada barış içinde yaşamalarını sağlamak görevi de bize ve devletimize düşmüştür. Tarihi sorumluluğumuz ve realite bunu gerektiriyor. Batı, ABD, Rusya, İsrail ve diğer devletler sadece çıkarları için oradalar. Ölenlerin büyük çoğunluğu Müslüman olduğu için umurlarında bile değil oradaki çatışmalar ve savaş. Savaşı sonlandırmak, kalıcı barışı sağlamak için çözüm üretmek değil de oyalama çabası içerisindeler. Onlar daha çok silah satmak, para kazanmak, petrol, doğalgaz ve kendi çıkarlarını sürdürmenin peşindeler. Biz kendi işimizi kendimiz yapacağız bundan sonra. Onlardan yardım da istemiyoruz. Gölge etmesinler başka ihsan istemez. Bunların yalanlarından da bıktık, usandık. Kralın çıplak olduğunu, kimlerin fitne çıkardığını, bozgunculuk yaptığını herkes görebiliyor artık. İçimizdeki fitnecilere, savaşa hayırcı Batı uşaklarına da bizler 15 Temmuz’daki gibi ‘buradayız, devletimizin, askerimizin, milletimizin, ümmetimizin yanındayız’ diyoruz. Bu ülkenin gerçek sahipleri, yerli ve milli vatandaşları olarak bölgede bir tane terörist kalmayıncaya, ABD, Batı ve diğer emperyalist devletler bölgeden çekip gidinceye, adalet, barış ve özgürlük sağlanıncaya, mültecilerin tamamı vatanlarına dönünceye kadar, operasyonun ve operasyonların devamını istiyor, kimselere aldırmadan sonuna kadar gidin diyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.