Dolar 32,5559
Euro 34,9352
Altın 2.442,90
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

METE KALKAVAN SAMSUN’DA!..

Samsun’da, Atakum Eğitim Bilimleri Okulları öğrencileri, FİFA kokartlı futbol hakemi Mete Kalkavan ile biraraya geldi

METE KALKAVAN SAMSUN’DA!..
REKLAM ALANI
2 Mart 2022 20:09 | Son Güncellenme: 2 Mart 2022 20:16

Samsun‘un Atakum ilçesi’ndeki Eğitim Bilimleri Okulları’nın gelenek haline getirdiği Kariyer Günleri’nin son konuğu, ünlü FİFA kokartlı hakem, Samsunlu Mete Kalkavan oldu. İlk olarak okulu gezen ve eğitim kurumu hakkında bilgiler alan Mete Kalkavan, daha sonra öğrencilerle sohbet etti.


ÖĞRENCİLERE NASİHATLER:
‘ASLA PES ETMEYİN’
Aynı zamanda ‘Makine Mühendisi’ olan Mete Kalkavan eğitim ve spor hayatı ile bilgiler verirken, her 2 meslek alanında da başarıya ulaşmasının yollarını öğrencilerle paylaştı. Kalkavan öğrencilere, “Başarıya ulaşmak için çok çalışmak ve sabırlı olmak gerekir. Önünüze mutlaka zorluklar çıkacak, pes etmeyin, çalışmaya devam edin. Futbol hakemliği de zor bir meslek, ancak sporu seviyorsanız, çok çalışırsanız, bu alanda da üst seviyelere ulaşırsınız. Sporla birlikte eğitiminize de önem verin. Her ikisini birlikte götürmenin yolu disiplinli ve planlama çalışmadır” dedi.
Söyleşinin ardından Eğitim Bilimleri Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu, Mete Kalkavan’a günün anısına plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti.

KARA KALEM PORTRE HEDİYESİ: Atakum Eğitim Bilimleri Okulları öğrencileri, Kariyer Günleri’nde kendileriyle bir araya gelen ünlü hakeme, kendi yaptıkları kara kalem portre resmini hediye etti.


Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.