Dolar 32,4348
Euro 34,7625
Altın 2.433,35
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Bafra’da 1,5 tonluk vurgun!

Bafra ilçesinde hırsızlar 1,5 tonluk döver biçer parçası çaldı

Bafra’da 1,5 tonluk vurgun!
REKLAM ALANI
17 Temmuz 2017 14:45

Olay Bafra Eski Sanayi Sitesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre maddi değeri 12 bin lira olan 1,5 ton ağırlığındaki döver biçer parçası kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Sanayi sakinleri  İnsan gücü ile taşınamayacak kadar ağır olan döver biçer parçasının nasıl çalındığı merak konusu oldu.

BAFRA’DA ASAYİŞ OLAYLARININ ARTMASI VATANDAŞI TEDİRGİN ETTİ

Son zamanlarda Bafra’da asayiş olaylarının yoğunluğu ve hırsızlık olaylarındaki artışlar vatandaşı tedirgin ediyor. Son olarak ta eski sanayi sitesinde 1,5 tonluk makinenin çalınması özellikle esnafı tedirgin ediyor.

POLİS YETERSİZ!

Bafra’da normalde az olan polis sayısı 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen Darbe Girişimi ile daha da azaldı. Yaklaşık masa başı görev ile birlikte 120 olan polis sayısı bütün yoğun çalışmalara rağmen suça ve suçlulara yetişemiyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.