Dolar 32,3792
Euro 34,6838
Altın 2.401,46
BİST 10.043,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

14 AY SONRA ‘ŞOK’ GELİŞME!

Samsun’da silahlı saldırıda hayatlarını kaybeden emlakçı ve eşinin ölümüyle ilgili 14 ay sonra bir kişi daha tutuklandı

14 AY SONRA ‘ŞOK’ GELİŞME!
REKLAM ALANI
4 Ocak 2023 19:24

Samsun‘un İlkadım İlçesi Kapaklı Mahallesi’nde 26 Eylül 2021 tarihinde meydana gelen olayda, emlakçı Yusuf Taflan (65), akrabaları arasındaki arazi anlaşmazlığı yüzünden evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Yusuf Taflan ve 2 çocuk annesi eşi Fatma Özenç (59) tüfek ve tabancayla açılan ateş sonucu yaralandı. Yusuf Taflan ile resmi olarak boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Fatma Özenç hayatlarını kaybetti.

SAVCIDAN YENİ DELİLLER
Olayla ilgili gözaltına alınan Bahadır T. (25) ve babası Aydın T. (44) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Olay sonrası savcılık tarafından serbest bırakılan Recep T. (40) olayda tüfek kullandığı iddiasıyla yeni delillerin elde edilmesi üzerine 14 ay sonra soruşturmayı yürüten savcının talimatıyla yeniden gözaltına alındı.

-Yusuf Taflan, eşi ile birlikte öldürülmüştü.

KİMİN ATEŞ ETTİĞİNİ GÖRMEDİM’
İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan Recep T., “Olay yerine giderken yanımda herhangi bir silah taşımadım. Traktör ile Yusuf’un evinin oraya geldik. Bir el tüfek sesi duydum. Bahadır traktörden düştü. Daha sonra Bahadır bir el ateş etti. Bir el daha tüfek sesi gelince ben traktörden atladım. Tekerin arkasına saklandım. Aydın traktörün üzerinde kaldı. Bu sırada ben tekerin arkasına saklanırken 2 ayrı tabanca sesi, 2 el de tüfek sesi duydum. Kafamı kaldıramadığımdan kimin kime ateş ettiğini görmedim. Aydın ‘traktöre geçin’ diye bağırınca Bahadır ile birlikte traktöre bindik ve eve gittik. Ben olay sırasında elime tüfek veya silah almadım. Benim sadece bir tüfeğim vardır. Bu tüfeğimi de 8 yıldır kullanıyorum. Evde duruyordu. Tetiği arızalıydı” diyerek hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Recep T. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

 

-Bahadır T. (25) ve babası Aydın T. (44), cinayet zanlıları olarak tutuklanmıştı.                                                                                                              

 


-Recep T., 14 ay sonra tutuklandı.                                                                                                                                                                                                                             İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.