Dolar 43,3061
Euro 50,6663
Altın 6.665,75
BİST 12.728,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Cum 11°C
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Samsunspor’da ‘PENALTI’ tepkisi ‘EMİN DEĞİLİM!..’

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Beşiktaş maçının ardından, “Penaltı olup olmadığından emin değilim. Sonuçta penaltı oldu” dedi

Samsunspor’da ‘PENALTI’ tepkisi ‘EMİN DEĞİLİM!..’
23 Kasım 2025 20:10

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Beşiktaş maçının ardından, “2’nci yarının başında talihsiz bir penaltı oldu. Penaltı olup olmadığından emin değilim. Sonuçta penaltı oldu. 1-0 geriye düştük” dedi.

Samsunspor'da 'PENALTI' tepkisi
'EMİN DEĞİLİM!..'

‘TALİHSİZ BİR PENALTI OLDU’
Maçın hemen ardından Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis açıklamalarda bulundu. Penaltıdan emin olmadığını dile getiren Thomas Reis, “Bugün takım halinde çok iyi performans gösterdik. İlk yarı 35 dakika boyunca çok iyiydik. Sonrasında oynama tempomuzu kaybettik. Çok basit top kayıpları yaptık, özellikle ceza sahası etrafında. Bu hatalarımızla rakibi güçlendirdik. İkinci yarının başında talihsiz bir penaltı oldu. Penaltı olup olmadığından emin değilim. Sonuçta penaltı oldu. 1-0 geriye düştük. Takım halinde inancımızı kaybetmedik. Sonucunda da atmış olduğumuz 1 gol ve 1 puan. 1 puandan ötürü mutluyum ama 90 dakikaya bakınca daha fazlasını hak eden taraftık” diye konuştu.

Samsunspor'da 'PENALTI' tepkisi
'EMİN DEĞİLİM!..'

‘YOĞUN MAÇ TEMPOSUNDAN
KEYİF ALMALIYIZ’
Maç temposundan şikayet edilmemesi gerektiğini vurgulayan Thomas Reis, “Açıkçası bir sonraki maç için konuşmak kolay değil. 3 günde 1 maç oynuyoruz. Konferans Ligi’nde çok iyi pozisyondayız. Ben hoca olarak bahaneye sarılan biri olmadım. Hem saat farkı hem uzun seyahat nedeniyle yorucu bir yolculuk bekliyor. Dört gözle o maçı bekliyoruz. O maçı da kazanırsak çok iyi bir yere yükseleceğiz. Oyuncularımız kısa sürede dinlenir ve fit şekilde o maça çıkar. Konferans Ligi’nde listeye yazdıramadığımız için 2 eksik var, U19’dan oyuncular çağıracağız. Bu yoğun maç temposundan keyif almalıyız. Hem Avrupa’da hem ligde iyi performans göstermek istiyoruz. Samsun’u, Samsunspor’u ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.