Dolar 32,5225
Euro 34,9664
Altın 2.434,64
BİST 9.783,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bin kişi ve 200 araçlık saha ekibi YEDAŞ teyakkuzda!

YEDAŞ, ağır kış şartları öncesi izmet bölgesinde bulunan Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmamak için teyakkuza geçti

Bin kişi ve 200 araçlık saha ekibi  YEDAŞ teyakkuzda!
REKLAM ALANI
23 Kasım 2020 16:40

Deneyimli kadrosu ile hava şartlarından kaynaklanabilecek arızalara karşı gerekli önlemleri alan YEDAŞ, 1000 kişi ve 200 araçtan oluşan saha ekipleriyle her yıl olduğu gibi bu yıl da kış mevsimi öncesinde arıza önleyici bakım çalışmalarına devam ediyor.

TÜM ŞEBEKE UZAKTAN İZLENİYOR
40 bin km2 alanda hat kontrollerini yaparak, bakım çalışmalarını gerçekleştiriyor. YEDAŞ, ileri teknoloji alt yapısını da kullanarak hazırlıklarını hızla tamamladı. SCADA sistemleri sayesinde tüm şebekeyi uzaktan izleyerek elektrik kesinti sürelerini minimuma indiriyor.

SAHADA 7/24 ÇALIŞMA
YEDAŞ sorumluluk alanında bulunan 5 ilde Ekim ayı sonu itibarıyla 6654 kilometre uzunluğunda havai hat, 3372 adet dağıtım trafosu ve 1025 dağıtım merkezinin bakımını tamamladı. Havai hat bakımları kapsamında arızaların önüne geçmek adına direklere kuş konmaz montajı, jumpere, iletkenlerde ise 5 bin metreyi bulan izolasyon malzemesi kullandı. Böylelikle dış etkenlerden kaynaklı arızaların asgari düzeye indirilmesi planlandı. Özellikle bol yağış alan bölgelerde hizmet vermeleri sebebiyle, dağıtım merkezlerini kötü hava şartlarından koruyarak arızaları önlemek amacıyla 80 dağıtım merkezinde inşaat güçlendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

KONFORLU BİR KIŞ İÇİN
Ağır kış şartları hakkında değerlendirmede bulunan YEDAŞ Genel müdürü Hasan Yasir Bora, “Pandemi sürecinin etkisiyle elektrik tüketimi arttı. Teknolojinin gelişmesiyle günlük hayatta pek çok iş, elektrikli araç gereçler yardımıyla yapılıyor. Bu nedenle hayatımızın normal akışında devam etmesi için elektrik büyük önem taşıyor. İnsan odaklı çalışmalar yürüten, müşteri memnuniyetini önemseyen şirketimiz, elektriğin yaşamsal değerini de dikkate alarak tüketicilerinin kış mevsimini daha konforlu ve aydınlık geçirmesini hedefliyor” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.