Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

YAKAKENT’TE TABUTLAR YAN YANA!

İstanbul’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 kişilik aile, memleketleri Samsun’da gözyaşları içinde toprağa verildi

YAKAKENT’TE TABUTLAR YAN YANA!
REKLAM ALANI
6 Mart 2024 16:17

İstanbul’da yaşayan ve Ankara’da kızları Sıla Okur’un nikah törenine katılan Okur ailesi, nikahın ardından otobüsle İstanbul’a yola çıktı. Aile, TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı’nda saat 03.00 sıralarında otobüsten indi.

OTOMOBİL ALTINDA KALDILAR
Yolun karşısına geçmeye çalışan aileye, Soner Kurt’un kullandığı 35 KD 5720 plakalı otomobil çarptı. Kazada, yolun karşısına geçmekte olan Şükrü Okur (48), halası Fatma Gürsoy (68), eşi Melek Okur (44), çocukları Muhammet Alihan Okur (15) ve Ecrin Okur (11) olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazada hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi memleketleri Samsun’un Yakakent ilçesine getirildi.

YAKAKENT’TE GÖZYAŞLARI
Cenaze namazı için tabutlar yan yana dizildi, bu sırada gözyaşları sel olup aktı. Mahalle camisinde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Şükrü Okur, Melek Okur, Muhammet Alihan Okur ve Ecrin Okur’un cenazesi Asmapınar Mahallesi’nde, Fatma Gürsoy’un cenazesi ise Çamlı Mahallesi’nde toprağa verildi.

‘ACIMIZ ÇOK BÜYÜK’
Asmapınar Mahallesi Muhtarı Sadık Okur, “Acımız çok büyük. Köyümüzden bir aile yok oldu. Ankara’dan kızlarının en mutlu gününden dönüşte kaza olmuş. Otoban kenarında bu yolcular bırakılmamalıydı. Otobüs firması ve çarpan araç konusunda devletimiz gereğini yapacaktır. Çok üzgünüz” dedi.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.