İzzet Çakır son yolculuğuna uğurlandı SUAT ÇAKIR’IN ACI GÜNÜ!
Samsunspor Basın Sözcüsü ve İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır’ın Fransa’da hayatını kaybeden kardeşi İzzet Çakır, Samsun’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı
Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 5 çocuk babası İzzet Çakır’ın cenazesinde, Samsunspor camiası ve kent protokolü Çakır ailesini yalnız bırakmadı.
FRANSA’DA HAYATINI KAYBETTİ
Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un Basın Sözcüsü Suat Çakır’ın kardeşi İzzet Çakır, iş gezisi için bulunduğu Fransa’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
BÜYÜK CAMİ’DE SON GÖREV
İzzet Çakır için bugün Büyük Cami’de cuma namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törene katılan çok sayıda kişi, Çakır ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
SAMSUNSPOR CAMİASI YALNIZ BIRAKMADI
Cenaze törenine Veysel Bilen, Fuat Çapa, Soner Gönül, Zeki Yavru, Celil Yüksel ve Emre Kılınç başta olmak üzere Samsunspor teknik heyeti ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
PROTOKOL VE İŞ DÜNYASI KATILDI
Törende ayrıca Nihat Soğuk, İhsan Kurnaz, Salih Zeki Murzioğlu ile iş ve spor dünyasından çok sayıda isim yer aldı.
Kılınan cenaze namazının ardından İzzet Çakır’ın naaşı Kıranköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

