Dolar 32,5129
Euro 34,9158
Altın 2.432,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

ÖZLEM MARAŞ’TAN GÖVDE GÖSTERİSİ!

Samsun’da AK Parti’nin Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş’ın ‘Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM)’ açılışı, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi

ÖZLEM MARAŞ’TAN  GÖVDE GÖSTERİSİ!
REKLAM ALANI
25 Şubat 2024 17:02

Samsun’un Atakum İlçesi, seçim atmosferine büründü. Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş’ın SKM açılışı, bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Özlem Maraş, bu büyük ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve seçim sürecindeki hedeflerini paylaştı.

Atakum'da SKM açılışı

YEREL KALKINMA, EĞİTİM, ALT YAPI
Açılış töreni, Atakum’un çeşitli kesimlerinden gelen vatandaşların yanı sıra, yerel siyasi figürlerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla renklendi. Özlem Maraş, yaptığı konuşmada, Atakum’un geleceği için vaatlerini ve projelerini anlattı. Özlem Maraş’ın vurguladığı ana konular arasında, yerel kalkınma, eğitim ve alt yapı iyileştirmeleri yer aldı.

Atakum'da SKM açılışı

SEÇİM KAMPANYASINA BAŞLANGIÇ
Kalabalık, Özlem Maraş’ın konuşmasını coşkuyla karşıladı. Özlem Maraş’ın bölgenin ihtiyaçlarına yönelik somut çözüm önerileri sunması, katılımcılardan olumlu tepkiler aldı. SKM’nin açılışı, aynı zamanda seçim kampanyası sürecinin resmi olarak başladığını simgeliyor.

Atakum'da SKM açılışı

‘SANDIKLARI PATLATACAĞIZ’
Özlem Maraş, açılışın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Atakum için çalışmaya, hizmet etmeye hazırız. Bugün burada gördüğümüz destek, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. 31 Mart gecesinde aynı coşkuyla vatandaşlarımızla buluşarak sandıklara patlatacağız ve Atakum’u özlemine kavuşturacağız. Gerçek belediyecilik ruhunu ilçemize yaşatma isteği ile halkımızla tekrardan buluşacağız” dedi.

Atakum'da SKM açılışı

Özlem Maraş’ın kampanya stratejisi, yerel halkın ihtiyaç ve beklentilerine odaklanıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.