Dolar 45,0547
Euro 52,7444
Altın 6.667,40
BİST 14.488,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Açık
İstanbul
17°C
Açık
Çar 19°C
Per 16°C
Cum 12°C
Cts 14°C

Samsun’da İNANILMAZ gasp CEZA YAĞDI!

Samsun’da balık tutan yaşlı adamı darp edip denize atan ve bazı eşyalarını gasp eden zanlı 12.5yıl hapisle cezalandırıldı

Samsun’da İNANILMAZ gasp CEZA YAĞDI!
28 Nisan 2026 14:52

Samsun’un İlkadım ilçesinde sahilde balık tutan M.K.A.’yı (60) “2 saattir bir balık tutamadın” diyerek darbedip denize attıktan sonra ehliyet, banka kartı ve montunu gasbeden tutuklu sanık Umutcan Baysal (20), ‘Yağma’ suçundan 10 yıl, ‘Kasten yaralama’ suçundan ise 2,5 yıl hapse çarptırıldı.

SAHİLDE KORKUNÇ OLAY
1 Temmuz 2025’te İlkadım ilçesi Kale Mahallesi sahilinde meydana gelen olayda, Umutcan Baysal, sahilde balık tutan M.K.A.’yı ‘2 saattir bir balık tutamadın’ diyerek darbetti. Sonrasında Baysal, M.K.A.’yı denize atıp, ehliyet, banka kartı ve montunu alarak, kaçtı.

Samsun'da İNANILMAZ gasp
CEZA YAĞDI!

ADLİYEDE OLAY ÇIKARMIŞTI
Aynı gün ifadesi bulunduğu için Samsun Adliyesi’ne giden Umutcan Baysal, buradaki pano ve tabelalara da zarar verdi. Ekipler tarafından yakalanan Baysal, polis noktasına götürüldü. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada, M.K.A.’ya ait eşyalar ele geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.

MAHKEMEDE ‘KARAR’ GÜNÜ
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameyle Umutcan Baysal hakkında ‘Yağma’ ve ‘Kasten yaralama’ suçlarından Samsun 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın karar duruşması bugün görüldü. Duruşmaya, tutuklu sanık Umutcan Baysal, tanıklar ve taraf avukatları katıldı.

HEM YAĞMA, HEM YARALAMA…
Mahkeme heyeti, sanık ve tanıkları dinledikten sonra kararını verdi. Sanık Baysal, ‘Yağma’ suçundan 10 yıl, ‘Kasten yaralama’ suçundan ise 2,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ETİKETLER: , , ,