Dolar 32,4549
Euro 34,7484
Altın 2.421,87
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Bafra’da Dünya Kanser Günü etkinliği

Samsun’un Bafra ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla kadınlara yönelik farkındalık semineri düzenlendi.

Bafra’da Dünya Kanser Günü etkinliği
REKLAM ALANI
4 Şubat 2019 14:56

4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Belediye Kültür Merkezinde kadınlara yönelik meme ve rahim kanserinden korunma yolları ve tedavi konularında eğitim semineri verildi. Dr. Öğretim Üyesi İzzet Kahraman ve Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü Ketem birim sorumlusu Dr. Gökçen Paykal tarafından kanser ve erken teşhisin önemi hakkında yapılan bilgilendirmede, ‘kanserden korkmayın, geç kalmaktan korkun’ mesajı verildi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın organ naklinin önemi hakkında bilgiler yaptı. Akın, yılda yaklaşık 2 bin 500 kişinin organ nakli beklerken hayatını kaybettiğini söyledi.
Seminer sonunda 2018 yılı içerisinde KETEM’e en çok yönlendirme yapan ve erken tanı ile hayat kurtaran yönlendirmelerinden dolayı Dr. Mustafa Tokur, Seçil Dursun, Ebe Nirgül Kocabaş ve sunumundan dolayı Dr. Öğretim Üyesi İzzettin Karaman’a Kaymakam Ahmet Adanur plaket verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.