Dolar 32,3772
Euro 35,1523
Altın 2.324,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

BAŞKAN ŞAHİN ELLERİ İLE NOKUL DAĞITTI

22-24 Eylül tarihlerinde SAMKON tarafından organize edilen ‘Samsun Tanıtım Günleri’ programına katılan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin elleri ile Nokul-Lokum dağıttı

BAŞKAN ŞAHİN ELLERİ İLE NOKUL DAĞITTI
REKLAM ALANI
25 Eylül 2017 16:44

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Yeni Kapı miting alanında düzenlenen “Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri” programına katılan Bafra Belediyesi, Bafra ve ürünlerini tanıttığı standı ile yine programın gözdelerinden oldu.

Bu yıl Yenikapı’da düzenlenen ve Samsunluların ziyaret ettiği fuarda Bafra belediyesi standında misafirleri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin karşıladı. Şahin gelen ziyaretçilere elleri ile Bafra’nın meşhur tatlarından nokul ve lokum ikram etti.

Başkan Şahin, “Bafra için elimizden geldiğince güzel şeyler yapmayı kendimize görev edindik. Şehir içinde ve dışında Bafra için mücadele etmek bana haz veriyor. Bugün burada ‘Samsun tanıtım günleri’ne katıldık ve gelen misafirlerimize lezzetlerimizi ikram ediyoruz. Bafra her yönüyle artık Türkiye’de bilinecek noktaya gelmiştir. Bundan sonra Bafra’nın önü açılmıştır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.