Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Kaymakam Ertürkmen’den Balık Fabrikası’na yaptırım ‘KÖTÜ KOKU’ ALARMI!

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Bafra’yı kötü kokuya boğan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki(OSB) Balık Fabrikası için harekete geçti. Fabrikanın kanalizasyon sistemine bağlantı izni iptal edildi

Kaymakam Ertürkmen’den Balık Fabrikası’na yaptırım ‘KÖTÜ KOKU’ ALARMI!
REKLAM ALANI
3 Aralık 2019 19:46

KAYMAKAMDAN RADİKAL KARAR
Özellikle kış aylarında Bafra’ya kötü koku yayılmasına neden olan OSB’deki balık fabrikası için harekete geçildi. Bafra OSB Yönetimi’ni toplayarak fabrika yetkileri ile görüşüp sorunun çözümü için hafta süre veren Kaymakam Cevdet Ertürkmen, kötü kokunun yayılmaya devam etmesi üzerine bu kez fabrikanın SASKİ’ye ait kanalizasyon sistemine bağlantı izninin iptali kararını aldırdı.

TOP ARTIK ÇEVRE BAKANLIĞI’NDA
Karara göre fabrika, şartlar uygun olana kadar kanalizasyon sistemine atık su salamayacak. Karar sonrası Bafra OSB’nin kötü koku ile ilgili yasal sorumluluğu ortadan kalkacak ve konu SASKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın sorumluluğunda olacak. Sorunun çözümü ile ilgili olarak Vali Osman Kaymak ve Kaymakam Cevdet Ertürkmen’in kararlı tutumları, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

KAYMAKAM KARARLI

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, ilçeyi kötü kokudan kurtarmakta bir hayli kararlı.

TEPKİ ÇEKEN İDDİA

İddiaya göre fabrika, kötü kokunun gündeme gelmesi ve OSB Yönetimi’nin süre vermesi sonrası atık sularını kanalizasyona değil, fabrika bahçesindeki havuza saldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.