Dolar 32,5844
Euro 34,8069
Altın 2.511,28
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Muhteşem Konser Boş Koltuklar

Sanatsız Kalan Bir Milletin Hayat Damarlarından Biri Kopmuş Demektir. Mustafa Kemal Atatürk

Muhteşem Konser Boş Koltuklar
REKLAM ALANI
1 Kasım 2016 12:26 | Son Güncellenme: 1 Kasım 2016 12:31

Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında dün Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde ‘Samsun Klasik Türk Müziği Korosu’ konseri verildi.

SANAT DEĞERİ YÜKSEK KONSERLER ORGANİZASYONLAR BAFRA’DA DEĞER KAZANMIYOR

29 Ekim ‘Cumhuriyet Bayramı’ kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.  Yeni Kent Meydanı’na çelenk bırakılmasıyla başlayan etkinlikler, Altınkaya Anadolu Lisesi’nin programları ile davam etti.  Buraya kadar kutlamalarda hiç bir problem olmadı olmamalıydı da zaten, Meydana bırakılan çelenk ve akabinde ‘Kültür Merkezi’nde ki etkinlikler, normal şekilde devam ederken Atatürk’ün Cumhuriyeti, biz ‘Cumhuriyet’ çocuklarıyız diye bağıranların kişilerin çoğu etkinliklere katılmaması Cumhuriyet kutlamalarını gölgede bıraktı.

img_3400

GELELİM DÜN AKŞAM Kİ ‘CUMHURİYET BAYRAMI’ ÖZEL KONSERİNE

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin sonuncusu olan ve ‘Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun gerçekleştiği konsere, Bafra protokolünde Belediye Başkanı Zihni Şahin dışında kimsenin gelmemesi, Bafralıların bu konsere ilgi göstermemesi konser için gelen sanatçılar kadar bizleri de üzdü. Yaklaşık 500 kişilik oturma kapasiteli Bafra Kültür Merkezi bomboştu. Konser vermek için günler öncesinden hazırlık yapan sanatçılar sahneye çıktıklarında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Samsun Devlet Türk Müziği Korosu öyle bizlerin bildiği ya da amatörce yapılmış bir konser değildi. Belki tanıtımı iyi yapılmadı, belki de iyi duyurulmadı, fakat protokolün bile gelmediği ses ve saz sanatçılarına yapılan bu ayıp bize bir ömür yeter.

img_3381

img_3401

img_3382

img_3389

img_3395

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.