Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
BİST 9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bafra’da ‘Halk Günü’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Perşembe günlerini halk günleri olarak uygulamaya başladı. Yapılan halk gününe ilgi büyüktü. Başkan Şahin vatandaşlarla bir bir ilgilendi. Dertlerini dinledi. Notlar aldı. Problemlerin çözümü için daire amirlerine talimatlar verdi. Vatandaşlar uygulamadan dolayı başkan Şahin’e teşekkür etti. Halk gününe vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Bafra’da ‘Halk Günü’
REKLAM ALANI
19 Ocak 2017 19:05

HALKIMIZIN İSTEK VE BEKLENTİLERİ VAR

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: Halk günleri uygulaması daha öncede yaptığımız bir faaliyetti. Ülkemizde art arda yaşanan gelişmeler, resmi programlar nedeniyle Bir süredir yapamıyorduk. Bunun yerine halkımızın yanına gidiyor, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanında oluyor,  sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyor ve  bir araya geliyorduk. Şimdi yeniden halk günleri uygulamamızı başlattık. Her Perşembe günü halkımızla belediyede beraber olacağız. Kendi programlarımızı  bu tarihe göre ayarlayacağız. Önemli bir durum ve program olmadığı sürece bu uygulamayı devam ettireceğiz. Bizim göremediğimiz ama halkımız için önemli durumlar vardır. Halkımızın istek ve beklentileri bulunmaktadır. Bunları dinleme imkânımız olacak. Çözümler üretmeye çalışacağız.

HEPİMİZ HALKIMIZ İÇİN VARIZ

Başkanı Şahin; Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz diyen bir anlayışa sahibiz. Siyasetçilerimiz, resmi kurum ve kuruluşlarımızın amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşlarımız, oda ve derneklerimiz, muhtarlarımız ile bir ve beraberiz. Bu büyük ailenin en büyük parçası ise halkımızdır. Hepimiz halkımız için varız. Bulunduğumuz makamlar halkımıza hizmet içindir. Bugüne kadar bu anlayış içinde olduk ve çalıştık. Katılımcılığa, ortak akıla ve istişareye her zaman önem verdik. Bundan sonrada bu anlayışımız devam edecektir. Halkımızın beklentilerini karşıladıkça, dertlerine çözüm ürettikçe, daha çok hizmet etme imkanına sahip oldukça ben, meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız mutlu oluyoruz. Bizim mutluluğumuzun adı hizmettir. İnsanımızı mutlu etmektir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.