Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

SAMSUNSPOR, KRİTİK VİRAJDA!

Ligde 38 puanla haftaya 2’nci sırada giren Yılport Samsunspor, 3 puanı hanesine yazdırmak ve liderlik yarışına devam etmek istiyor

SAMSUNSPOR, KRİTİK VİRAJDA!
REKLAM ALANI
30 Ocak 2023 01:00 | Son Güncellenme: 30 Ocak 2023 16:07

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1’inci Lig’in 22’nci haftasında bu akşam sahasında Erzurumspor FK ile karşılaşacak.
Bu akşam saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Oğuzhan Çakır, Mehmet Kapluhan, Hasan Hüseyin Tetik hakem üçlüsü yönetecek.

YENİLMEZLİK SERİSİ SÜREVEK
Ligde 11 maçtır yenilmeyen Kırmızı-Beyazlı ekip, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet ve 4 beraberlikle 25 puan topladı. Ligde 38 puanla haftaya 2’nci sırada giren Samsunspor, Erzurumspor FK’yi yenerek yenilmezlik serisini sürdürmeye çalışacak.

FUTBOLCULARDAN SON ANTRENMAN: Samsunspor, bugün kendi sahasında karşılaşacağı Erzurumspor FK maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri Emin Kar Sahası’ndadün yaptığı antrenmanla tamamladı.

SONER AYDOĞDU KADRODA
Samsunspor’da Kadeem Harris, Şener Kaya, Muhammet Ali Özbaskıcı ve Berk Taşkın sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almıyor. Fraport TAV Antalyaspor’dan transfer edilen Soner Aydoğdu’nun ise forma giymesi bekleniyor.

Bu akşamki zorlu maçı genç hakemlerden Oğuzhan Çakır yönetecek

İŞTE MUHTEMEL 11
Bu akşamki kritik maçta Samsunspor’un sahaya, Szumski,
Zeki Yavru,
Alim,
Yunus Emre,
Soner Gönül,
Ali Kaan,
Osman,
Celil,
Fofana,
Laura,
Tanque 11 ile çıkması bekleniyor.

DADAŞLAR, DEPLASMANDA SIKINTILI
Öte yandan Erzurumspor, bu sezon oynadığı 20 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 21 puan topladı. 3 puanı silinen Erzurumspor FK, 18 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde yer alırken bu karşılaşmalarda 21 gol atıp, kalesinde ise 30 gol gördü. Deplasmanda 11 maça çıkan Erzurum temsilcisi bu maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Dışarıda oynadığı maçlarda rakip filelere 11 gol gönderen Dadaşlar, kalesinde ise 19 gol gördü.

SAMSUNSPOR VE GOLCÜLERİ
Lider Eyüpspor’u takibini sürdüren Karadeniz temsilcisi Samsunspor ise bu sezon oynadığı 20 maçta 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 38 puan topladı. Rakip filelere 34 gol gönderen kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 17 gole engel olamadı. Kendi sahasında 10 maça çıkan Samsunspor bu maçlarda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 19 gol gönderen Samsun temsilcisi, kalesinde ise 9 gol gördü. Ligde 11 maçtır kaybetmeyen Samsunspor son 3 maçını da kazanırken bu süreçte 7 galibiyet ve 4 beraberlik alarak formda bir görüntü sergiledi. Samsunspor ayrıca ligde en fazla gol atan takım olarak da dikkatleri üzerine çıktı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.