Dolar 32,4351
Euro 34,7348
Altın 2.428,82
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

PİŞMANLIĞI FAYDA ETMEDİ

Samsun’da bir kişi halasının evine arkadaşını götürüp bıçakla parasını gasp ettikleri iddiasıyla tutuklandı

PİŞMANLIĞI FAYDA ETMEDİ
REKLAM ALANI
27 Ekim 2021 17:50

Samsun’da bir kişi geceleyin halasının evine arkadaşını götürüp ‘bıçak zoruyla parasını gasp ettikleri’ iddiasıyla arkadaşı ile birlikte tutuklandı.

YÜZÜNÜ SARDI, CERRAHİ ELDİVEN GİYDİ
İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda meydana gelen olayda, bir hastanede çalışan E.Ç. (27), arkadaşı O.G. (20) ile kiraladığı araçla halası H.B.’nin (66) evinin yanına gitti. E.Ç. çalıştığı hastaneden aldığı sargı bezini ve cerrahi eldiveni O.G.’ye verdi. O.G. de yüzünü sargı bezi ile kapatıp eline de cerrahi eldiven taktı. Gece yarısı H.B.’nin evine giren O.G. bıçak çekerek, “Siz Almancısınız. Sizde çok para var” diye para gasp etti. İddiaya göre, O.G. gasp ettiği parayı da E.Ç.’ye verdi. E.Ç. de bir bankanın ATM’sinden hesabına yatırdı.
YAKALANDI, ‘PİŞMANIM’ DEDİ
E.Ç. ve O.G. olaydan sonra kayıplara karıştı. Olay polise haber verildi. Samsun polisi olayla ilgili güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak iz sürüp E.Ç. ve O.G.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen E.Ç., “Ben olay günü elde ettiğim parayı E.Ç.’ye verdim. E.Ç. parayı kendi hesabına yatırdı. Olay nedeniyle pişmanım” dedi.
‘HATIRLAMIYORUM’
E.Ç. ise “O.G.’nin verdiği ifadeyi kabul etmiyorum. Olay günü alkollüydüm. Hastaneden aldığım sargı bezi ve eldiveni O.G.’ye verdim. Ancak kullandığını görmedim. Atılı suçun kim tarafından işlendiğini bilmiyorum. Suç işlemediğim için etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak istemiyorum” diye konuştu.


TUTUKLANDI
Nöbetçi mahkeme E.Ç. ve O.G.’nin tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan E.Ç. ile O.G. Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.