Dolar 32,3800
Euro 34,7479
Altın 2.406,46
BİST 10.084,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

İKİZLERİ ‘ÖLÜM’ AYIRDI…

Samsun’un Yakakent İlçesi’nde, öğrenci servis aracının devrildiği kazada ikiz kardeşlerden biri hayatını kaybetti, 3’ü ağır 7 kişi yaralandı

İKİZLERİ ‘ÖLÜM’ AYIRDI…
REKLAM ALANI
9 Mart 2022 14:35

Samsun’un Yakakent İlçesi’nde kar yağışının etkili olduğu Kuzören Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Kozköy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Sibel Şahin yaşamını yitirdi, ikizi Sevgi Şahin’in de aralarında olduğu 7 kişi yaralandı.

AİLE YASA BOĞULDU
Alaçam Devlet Hastanesi‘nde tedavi altına alınan ve ikizi Sibel için sürekli gözyaşı döken Sevgi Şahin’i yakınları teskin etmeye çalıştı. Hayatını kaybeden Sibel Şahin’in, yarın öğlen vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kuzören Mahallesi’nde aile kabristanlığında toprağa verileceği duyuruldu. Yasa boğulan 5 çocuklu Şahin ailesinin, çiftçilikle uğraştığı belirtildi.

KONTROLDEN ÇIKIP TARLAYA UÇTU
M.B’nin kullandığı 55 TB 488 plakalı öğrenci servis aracı, kar yağışının etkili olduğu Kuzören Mahallesi’nde kontrolden çıkarak tarlaya devrilmişti. Kazada şoför M.B. (70) ile servis aracında bulunan Kozköy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Sibel Şahin (15) ve ikizi Sevgi Şahin (15) ile T.Ş. (15), Ö.K (16), T.Ş (15), A.D. (15), B.K. (16) yaralanmıştı.

KARLI YOLDA ZİNCİR TAKMAMIŞ
Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri yaklaşık 5 santimetre karla kaplı beton yolda sürücü M.B. idaresindeki öğrenci servis minibüsünün zincir takmadan ilerlemeye çalıştığını belirledi. Sürücüsünün kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüsün takla atarak tarlaya devrildiği öğrenildi.

ACILI AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLENDİ
Öte yandan, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, öğrencilerden Bafra Devlet Hastanesinde tedavi görenleri ziyaret ederek doktorlarından sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Daha sonra da Alaçam Devlet Hastanesinde Şahin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bir çocuğunu kaybeden diğeri de yaralı olan Erdal ve Nazmiye Şahin çiftini gören Vali Dağlı, Allah’tan rahmet, başsağlığı, sabır ve metanet diledi.

‘SABAH BİR ACIYLA KALKTIK’
Vali Dağlı yaptığı açıklamada, “Sabah bir acıyla kalktık. Maalesef, Kuzören Mahallemizde öğrenci servisimiz kaymak suretiyle kaza yaptı. Burada şoför dahil 7 öğrencimiz yaralandı. Bir öğrencimizi maalesef kaybettik. Diğer öğrencilerimiz Bafra Devlet Hastanesinde. Alaçam’daki 2 öğrencimizi de oraya gönderiyoruz. Kontrol amaçlı. Genel itibarıyla durumları iyi. Tabi, acı bir durum. Çünkü bir öğrencimizi kaybetmemiz olayın en acısı. İnşallah diğer öğrencilerimize bir zarar gelmez, iyileşirler” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.