Dolar 32,4124
Euro 34,7842
Altın 2.433,95
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Başkan Yılmaz: Bana bina için gelmeyin!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Hiç kimse bana ‘kütle, bina yapacağız’ diye gelmesin. Bafra’nın içi daha bir şey almıyor. Bafra patlayacak artık” dedi

Başkan Yılmaz: Bana bina için gelmeyin!
REKLAM ALANI
13 Haziran 2017 16:27

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Ziraat Odası tarafından Ali Kale Turistik Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına katılarak, ilçenin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

 4 YILDIZLI OTEL LAZIM

Bafra’da ilişki sermayesinin kuvvetli olduğunu ve birçok işin bu ilişki sermayesi ile hallolduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bafra’ya da en az 4 yıldızlı bir oteli kazandırmak için çaba harcayacağız. Bafra’nın şimdi sedde projesi var. Onun yanında gayet güzel alanlarımız var. Ne ihtiyacın varsa oraya yaparsın. Mesela büyük bir kültür ve kongre merkezi yapmaya söz verdik. Projesini sipariş ettik. O da sedde projesi içinde yapılacak. Kaymakam bey, hükümet konağını da oraya yapalım diyor. Böylece o da hallolacak. Bafra’nın içinde neyi boşaltırsak orayı yeşil alan yapacağız. İnsanlar nefes alacak” diye konuştu.

OTOGAR VE HAL SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Yeni otogar yerinin belirlendiğini, eskisinin yıkılarak yerine kent parkı yapılacağını da müjdeleyen Başkan Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Bafra’da otogarın adını koyduk. Eski Çetinkaya belediye binasını yıkıp genişleterek oraya yapacağız. Mevcut yeri de kent parkı yapacağız. Hiç kimse bana kütle, bina yapacağız diye gelmesin. Bafra’nın içi daha bir şey almıyor. Bafra patlayacak artık. İlçenin içinde kendimizi kaybediyoruz. Daha fazla zorlamaya gerek yok. Sebze meyve haliyle ilgili acele etmeyin. Kafamızda netleşmiş şeyler var ama şimdi bunu anons edersek bunun tartışmasının içine düşersiniz. Zamanı geldiğinde beraber kararını veririz, gereğini yaparız. Hiç endişe etmeyin.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.